Resident Evil 4

Alternative navne: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - computerspil third-person shooter. Resident Evil 4 spil udfolder begivenheder i denne gyser. Der skal altid være på vagt. Dette er en del af meget ligesom sine forgængere. Foran dig hele serien af ​​spil. Og dette er blot en serie af kæmpe serie Resident Evil. Du venter på de rædselsvækkende monstre, rednings flyvning, skydning og eksplosioner, og alt, der kan rumme spil Resident Evil 4.

Før gaming webs foreslår, at du er færdig med at læse denne anmeldelse og gennemse featured online Resident Evil 4 video. Og så kan haste spillet Resident Evil 4 download på sitet.

I Resident Evil 4 spil er ret enkel, men selvfølgelig sjovt. Udviklingen startede i 2004. Hovedpersonen i spillet vil frigive og beskyttelse af den amerikanske præsidents datter. Denne embedsmand har en form for overnaturlige kræfter, men er smart nok og stærk.

Så i spillet Resident Evil 4, er der to hovedpersoner:

• Leon Scott Kennedy;

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - vyzvalitel præsidentens datter Ashley. Statsansat og hovedpersonen i spillet. Dette er din karakter, og kun ham. Der er et kapitel, hvor du styrer en lille Ashley, og at det ikke vil have særligt udstyr. Den vigtigste opgave for hans oberigat pige.

Ashley Graham - en datter, der blev kidnappet af en religiøs kult. Svag karakter og hovedperson som en byrde, fordi efter Leon finder det, skal han leve og bringe hende hjem uskadt. Men du kan bruge bestemte knapper til at kontrollere sine handlinger, eller rettere bestilling. Det hjælper også din karakter - for at vise hints, klatrer og åbner døren til dit opslidende helt.

Hvis du ikke kan redde pigen fra monstrene, men snarere er de kidnappet eller dræbt hende, du afviger fra spillet. dvs denne runde mislykkes. Det er det vigtigste - Din opgave er at beskytte præsidentens datter.

I brug karakter Resident Evil 4 våben præsenteres i tilstrækkelig mængde og variation. Men en opdatering er tilgængelig - lasersigte, hvilket i høj grad forenkle processen for dig spil.

Vigtigste fjender på din vej denne blodtørstige beboere i landsbyerne - Ganado. Når at simple levende mennesker og landmænd. Men efter virus infektion Las - PLAGAS, bliver de sjælløse monstre.

Spillet præsenterer også tilføjelser, bonus modes: «særskilte måder», assigment Ada, «The Mercenaries».

Bemærket, at udviklerne har besluttet at stadig behage fans og give den bedste visning af spillet tidsplan, opdatere det. Selv om der endnu ikke er på samme niveau som den bedste, men bedre end de tidligere dele. En lyd i de intense øjeblikke i spillet er ret skræmmende, at gyse gennem kroppen. Du kan ikke vilkårligt bange.

Hent Resident Evil 4 på stedet, og kan fremskynde befrielsen af ​​piger. Efter Ashley venter på din hjælp. Glem ikke at fortælle os om dette spændende spil dine holdkammerater. Hvad ville de have følt al alvoren og risikoen for udvikling af begivenheder.

Have a nice gameplay!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags