Åbenbaring

Alternative navne: Åbenbaring Online

Game Revelation Online i stil med fantasi.

Chinese udvikler selskab NetEase i 2015 udgivet til test på sit eget marked et nyt spil produkt. Et år senere blev spillets åbenbaring tilgængelig for vores kontingent af spillere, ikke ligegyldig for de magiske historier i øst, PvE / PvP og magiske kampe. Til sine fordele er skønheden i landskaber og den sømløse verden, som du skal overvinde på mange måder:

 • On en personlig pet
 • Shown
 • i flight
 • Brug af teleport system

To charme de erfarne offentlige spillere, har mere end 400 udviklere arbejdet på deres børnebarn. Hvert hjørne af verden blev omhyggeligt gennemtænkt i alle detaljer, og under testen kunne deltagerne se sig selv. Nu kan du spille spillet Åbenbaring og foregribe dens kolossale muligheder.

Immersion i virtuel virkelighed. Når du er inde i det storslåede legetøj, kan du beundre de fantastiske landskaber i den store verden. I det enorme rum vil du støde på venner og fjender, du bliver nødt til at stoppe spredningen af ​​mørket, ødelægge de hårde bosser, slutte sig til guildens rækker og tage det gamle slot med storm. For at starte, skal du downloade Åbenbaringen, og derefter bestemme selv herlevens klasse og sit billede:

 • Capper
 • Small
 • Rysoon
 • Mag
 • Winter
 • Druide

As allerede nævnt, er der flere måder at flytte, men populariteten af ​​muligheden for at flyve. På et bestemt tidspunkt vises vinger, og med deres hjælp er det lettere at udforske terrænet. I nogle områder finder du dig selv i en rigtig labyrint af højhuse, bjergkæder og tæt skov, opholdssted for magiske dyr. Efter at have mestret princippet om piloting, kan denne evne også bruges under kamp.

In slagmarken.

Have defineret karakterklassen, får du det sammen med et bestemt sæt kvaliteter, som du vil forbedre. Dine talenter vil være nødvendige for yderligere kampe, uanset hvor de går i arenaen eller i lejren af ​​uhyggelige væsner. I første omgang er det bedre at få erfaring og skærpe talenter på almindelige småmonster. Efter at have lært at bestemme deres sårbarheder, er det tid til at gå for at studere mere fjerne lande og dystre fangehuller. Det er der, at de mest lumske, grusomme, men temmelig kloge skabninger bor. Fornæg dem ikke og i sned, logik og dygtighed, men så pas på, at du ikke bliver fanget. For en lignende mission er det bedre at samle 5-10 personer hver, og så er det lettere at vinde. I belønning får du erfaring, berømmelse og brugbart udstyr. For at sikre en mere strålende triumf, organisere en march fra 20 personer og til de nævnte præmier for at blive med i titlen på den virkelige helt.

Fortsætter i Åbenbaringen for at spille, er det tid til at tænke på en stor kampagne, hvor målet bliver beslaglæggelse af nye territorier og slotte. I en sådan grandiose mission kan deltage op til 8000 mennesker, hvor alle vil modtage deres andel af prisen for en vellykket afslutning af sagen. Da kampen kan finde sted i luften, under vandet eller på jorden, ser sådan en massiv massakre meget imponerende ud.

Pozvozhnosti i Revelation Online giver dig mulighed for at vælge din egen taktik: at blive en aggressor eller en forsvarer, en livsleder eller slave. Hvis du er sikker på dine egne evner, skal du vise den i Arenaen og udfordre de andre deltagere. Deltag i guildene for at kæmpe og hvile sammen i et fælles hus. Her kan du endda opbygge et romantisk forhold, og i et øjeblik bliver de revet.

Spillet giver mulighed for flere typer af styring:

 • Click-to-move musebaseret navigation
 • C ved at fange mål med keys
 • Target system til optagelse af mål.
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags