RF Online

Alternative navne: Stigende Kraft Online, RF Online

Science fiction eventyr og romantik i et online spil, ønsker at være i denne virkelighed? Så velkommen til en verden RF online , hvor man uforglemmeligt eventyr, usædvanlige tegn og en unik ordning for pumpning, samt fantastiske grafik og fantastisk (i alle sanser) atmosfære. Online spil Rising Force blev oprettet for at erobre deres underholdning, æstetik og dynamik, er det dog med succes og gør på internettet.

Det er kun naturligt, at sådan en spektakulær spil har sit eget sæt af systemkrav, så før du spiller spillet RF online , sørg for, at din computer opfylder dem. Således styresystem - Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, Pentium eller Athlon-processor med en frekvens på 1. 5 GHz, 512 MB RAM, 4. 5 GB ledig plads på harddisken, Radeon 9600 SE eller FX5200, stabil high-speed internet-forbindelse. Også nødt til at installere eller opgradere Direct X (9 ønskelig. 0'er).

Næste, lad os tale om hvordan jeg tjekke i spillet RF online . Hun er lidt mere vanskeligt, fordi, på det sted, hvor spillet ikke kan oprette en konto. For at gøre dette skal du gå til spil server samfund, der omfatter spil RFonlayn. På serveren, hvordan du opretter din konto (og herunder registrering RF online ) tager dig fra magten af ​​et minut, fordi det kræver kun indtaste adressen på den aktuelle postkasse og en bekræftelseskode. Desuden voksende belastning Online registrering er tilgængelig for brugere 'Facebooks "behøver kun at bekræfte deres hensigter og underskrive.

Den næste næste fase - bevarelse og installation af spillet klienten (et særligt program til at køre spillet på din computer), uden hvilken spille spillet online Rising Kraft du ikke kan. Efter en vellykket installation, skal du vælge den server, hvor at oprette din karakter. Servere i spillet otte (azurite Bekar, Catan, Asu, Anomie, Falgon, Trian, Novus) på hver løb dominerer eller Accretia eller race Cora. Ud over disse to løb i spillet er stadig til stede løb Bellato, dvs i alt i spillet, er der tre løb.

Første løb - Bark. Dens medlemmer - det er næsten, at mennesker, der er begavet med nogle magiske kræfter, for eksempel, kan forårsage spiritus til efterlivet. Disse ånder aminusami navn, de har en destruktiv kraft, og i virkeligheden er det vigtigste våben af ​​bebrejdelser. Den anden løb Accretia - en race af væsener neyromehanicheskih (robotter, køretøjer), som dannede deres Akretianskuyu Military imperium. Disse robotter - rationelle og livløse væsener, de er bevæbnet med raketstyr, der sender hvor ordrerne dem til at kommandere. Og den tredje løb - Bellatto, robot race af troldmænd. De skabte deres Føderation og føre en politik udvidelse i alle retninger. De er grusomme og blodtørstige kolonialister, den vigtigste kraft, der er legioner af pansrede robopehoty - deres navn MAU. Under hensyntagen til de særlige kendetegn ved den valgte server, beslutte, hvilken race og også vælge at deltage i klassen og specialisering, som du spiller Rising Kraft online. Det er værd at bemærke her, at du gav en stor mulighed for at personliggøre din karakter, ændre alle sine eksterne parametre.

For en nybegynder er det hele starter med uddannelse og dedikation til de grundlæggende nuancer i spillet, og så skal du gå gøre quests og kæmpe monstre. På dem du kan for at øve dine færdigheder og optjene betydelige bonusser for nivellering. Nå, så på højere niveauer, du kan nyde spektakulære og store slag for de nye områder. RF online spil, hvor der er to kampsystem - player versus player, og Rige mod Rige (PVP / RVR). Hovedformålet med slag - for at komme til den chip, som vil give dig sikkerhed og evnen til at indstille rigge for at tjene nok ressourcer.

Endelig bemærker vi, at i den voksende belastning online spil på først kan virke kedeligt, men tro mig - det er bare stilhed før stormen, og hvad en "storm" - en storstilet, fantastisk og utroligt spektakulære.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags