RIOT

Alternative navne: Riot

RIOT online - det bsplatnaya browser strategi, dedikeret til nutidige konflikter, der sker i vores dag, et sted i Latinamerika. Formålet med spillet - at frigive en lille stat Merani fanget af militærstyret magtfulde diktator.

Afspil vildt RIOT online gratis, spillet ikke kræver installation af spil-klienten og er tilgængelig i alle browsere. Alt du behøver er at registrere RIOT, hvilket sker med de sociale netværk såsom Mail. ru, Klassekammerater, Facebook, VKontakte (hvis du har en registreret konto disse netværk), eller ved hjælp af e-mail (du indtaste din e-mail-adresse og adgangskode, så bare klik på "Play"). For at registrere, skal du blot vælge et af ikonerne præsenteret på hjemmesiden og følg vejledningen. Det er alt for dette spil Tilmeld RIOT færdig!

At gå ind i spillet, vil mødes i første omgang med information åbningskampen i form af tegneserier. Efter dette, vil du nødt til at vælge din helt: tilbudt 6 tegn (3 kvinder og 3 mænd), og vælg derefter en fraktion (Scarlet Alliance eller koalitionen af ​​kronen), indtast en kort "opkald" (kaldenavn) i en særlig form, tage aftalen Vilkår Spil og trykker på knappen "PLAY".

Nu kan vi starte spillet. I den indledende fase NPC tilbyder at passere et kort kursus af en ung soldat (i form af historie missioner), som skal bestås for at kunne tilpasse sig hurtigt til spillet ...

Kort om eksisterende alliancer

Scarlet Alliance - en hær af revolutionære og anarkister, der kæmper for frihed mod et totalitært diktator. Denne fraktion mangler de højteknologiske våben, men denne ulempe opvejes af støtte fra den lokale befolkning og flot mod. Retter denne fraktion erfarne og retfærdig leder - Comandante, som lovede at befri sit land fra diktatur militærregimet, og etablere sig på dens territorium, regering af folket,

Crown Coalition - en sammenslutning af lejesoldater, der er på den side af Baron, den retmæssige arving til et dynasti, der væltede diktatoren. Baron udstyrer sin hær med den nyeste teknologi. Efter ophævelsen af ​​det militære diktatur, han har til hensigt at sikre, at den massive tilstrømning af udenlandsk kapital, udvikling af højteknologisk produktion.

I processen med at bekæmpe online spil Riot tillader dig at vælge en mage (lejesoldat) til en bestemt profession: Heavy Assault eller Sniper.

Spillet har missioner der ikke påvirker forløbet af begivenheder, men at spille spillet online, vil optøjer, slet ikke kedeligt, da de ser ganske fascinerende. Alle missioner i spillet foregår i realtid, og slagmarker er meget lig hinanden. Men huske på, at renten på hver mission kræver god forberedelse. Det betyder, at spille RIOT, kan det være nødvendigt at være engageret i arme af hans parti: behovet for at købe kraftige våben, unikke patroner, stimulanser, granater, førstehjælpsudstyr og andre, ikke mindre end ønsket. Choice i spillet er god nok hjelme (hjelme), bukser, støvler, rustning, pistoler, maskinpistoler, rifler, osv. ). Desuden kan alt dette blive opgraderet.

RIOT online spil har sit eget in-game valuta - pesos reais stjerner og badges. Hvorved det vil være muligt at købe forskellige ting.

Spilfigurer i kamp kun i stand til at bevæge sig uafhængigt og skyde, og engagere sig i behandling, eller kaste granater for at anmode om luftstøtte, skal du allerede ejer.

RIOT online spil har en interessant feature - Energi. Hver helt har fem enheder af energi, der kan bruges i kamp. Energi, hvilket er typisk for sociale spil, straks inddrives, men inden for en bestemt tid, og overgangen til et nyt niveau.

I RIOT kan spille, deltage i PVP-kampe, og for spænding asylansøgere, der DeathMatch (8x8 spillere).

I kamp spillet indeholder opbygge sin base: det er nødvendigt at opbygge en militær fabrik, hvorigennem du kan nå dine mål ...

Afsluttende gennemgang, vil jeg sige at spillet er ganske interessant og spændende, det har en masse forskellige funktioner og features, der ikke er nævnt. RIOT registrering vil kaste alle i denne livlige spil verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags