Gods krig

Alternative navne: Rise of Mythos

Gods of War spil (Rise of Mythos) i en atmosfære af fantasi.

Unge browser spil guder krig byggede den oprindelige måde, herunder komponent og multi- card -strategi. Da udviklere har påberåbt sig fantasy atmosfære, få en dejlig produkt med en fascinerende historie.

Begivenheder udfolde på baggrund af byen, som skal beskyttes. Men krigen er ikke en enkelt interessant sjov. I sine mange muligheder for at vise deres talenter strateg, økonom og gambler. Træk vellykket kort kan nogen, men at indsamle en hel spil kort givet stærk kun de mest succesfulde spillere. At skabe et billede af, hvordan man kan være Gods of War spil, flere store poster:

    Mnogoe afhænger af afspilleren, da det vil kombinere kortet helte og tage et skridt, men der er altid en"sag", der kan lide at blive involveret i det planlagte forløb.

  • Osnovnaya mål at indsamle – fulde kolodu
  • Podobrat unikke kombination af kort af skabninger og fænomener, og zaklinaniy
  • Sovershat købe auktion dome
  • Nayti egen strategi og udvikle ee
  • Prisoedinyatsya at gildiyam
  • Uchastvovat i PVE-priklyucheniyah
  • Obustraivat by, rejsning af nødvendige sooruzheniya
Takket være denne"joker"sommetider rookie til at vinde en jordskredssejr over disponering af et es og krydret strateg.

 

 

Card helte.

guder registrering War vil tage for at stifte bekendtskab med de regler og arrangementer. Påpege den aktuelle e -mail- adresse, vente på brevet respons med en adgangskode. Det kan så let ændres til din egen. Der er også en mulighed gennem indgangen Klassekammerater, VKontakte, Facebook og e-mail. Roux.

Nu er du den retmæssige beboer af legenden, hvor en flerhed af figurer, der kommer fra forskellige historier. Ved siden af ​​elvere, orker og enhjørninger kan ses egyptiske og selv de skandinaviske guder. Med dem vil du besøge den fascinerende søgen, der gradvist bliver mere komplekse og forskelligartede.

Disse tegn, såvel som naturlige fænomener billeder – kort, som så kommer til livet, bliver til en tre- dimensionelle soldater på slagmarken. Så er der bueskytter, ryttere og fodfolk, samt truende ulve, flagermus, åndsforladt udøde. Soldater bevæbnet med køller, sværd, spyd, armbrøster, magi scepter. Nogle forbedre virkningen af ​​andre, og det er derfor vigtigt at kombinere dem.

V iPlayer War Gods kort er til stede 7 grupper og 4 figurklasser, der styrer elementerne, bruger brute force i kontakt kamp, ​​helbrede eller skyde en bue.

 

 

til at kæmpe, så kæmpe.

den kommende kamp sluttede godt for dig, du har brug for et stærkt team. Som du fremskridt gennem missioner, kan du udvide dækket af de nye assistenter, og de ​​kan få, ikke kun i kamp med fjenden, men gør quests. Hvis du ønsker at få meget værdifuld kort, så skal du besøge auktionshuset, som samler de mest unikke elementer.

Hver sejr øger omfanget af dine færdigheder og styrker personlige talenter. For at hjælpe sine assistenter til at opnå det ønskede niveau, pick trofæer efter kampen. En anden måde er at udstyre den by, hvor at bygge et tårn og havneby, til at opbygge virksomheden til produktion af varer, til at udvikle nyttige ressourcer. For eksempel på behovet for smede jern, som giver soldater våben og post.

Træn med andre spillere på særlige arenaer, taler i par (to og to) eller enkelte kampe (en på én). Handlingen vil være farverige og prangende, som på baggrund af spektakulære landskaber og fremragende lydeffekter.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags