Rise of Nations

Alternative navne: Rise of Nations

Det er spillet Rise of Nations, kender enhver respekt gamer. Dette er en rigtig klassiker i genren. Dette spil kombinerer alle de fineste kvalitet spil lavet i den genre af historiske strategi. Hver elsker grand erobring og udvikling af komplekse virtuelle strategier og planer kan findes i selve spillet. Du forventer repræsentanter fra atten forskellige nationer. Hver nation har sine egne bonusser, der er til rådighed for spillerne vellykket gennemførelse opgaver eller søgen. Du skal bare nødt til at behandle seks tusind år, hvorunder der er alle de store begivenheder i spillet. Udover du nødt til grundigt at mestre de færdigheder af krigsførelse, spionage lære og lære at løse problemer gennem verden eller borgerkrige.

For at starte spillet, bliver du nødt til at downloade Rise of Nations. Hvis du ønsker det, kan du downloade og installere alle de nødvendige tilføjelser og opdateringer, mens opdage nye kort, usædvanlige og originale enheder, diverse spil kampagne og andre nyttige tilføjelser.

Spille Rise of Nations appellerer til alle de spillere, der er vild med spil, der tilhører den genre af edb-strategier på historiske grunde. Så hvis du tror du har tilstedeværelsen af ​​militære ledelse tendenser, bør du helt sikkert prøve deres hånd i dette projekt. I dette spil du forventer et stort antal værktøjer til at udvikle deres egen nation i helt forskellige retninger.

Udviklerne beskrive det som en genre tilhørsforhold RTS. Som udvikler af den måde, gjorde berømte selskab Big Huge Games. Et projekt anses for at være den fødselsår 2003 langt. Dette spil er ekstremt kombinerer de bedste elementer fra den globale strategi. Det er værd at bemærke, at i fremtiden, skaberne af projektet, som ledes i det mindste bruge de grundlæggende ideer er gennemført i Rise of Nation, gælder som grundlag for den anden ikke mindre populære i dag spil Rise of Legends.

Rise of Nations i nationen er beskyttet fra hinanden ved nationale grænser, som repræsenterer områder, der er omkring byerne og fæstninger. Ifølge legenden af ​​spillet spillerne tilhører nationale grænser, og på deres område, kan nemt rejst forskellige bygninger og bygninger. Bør tage hensyn til det punkt, at du ikke kan bygge en bygning på det område af en neutral, og du ikke hører til. I løbet af spillet vil du være i stand til at udvide de nationale grænser, udforske nye territorier og bygge nye vidundere i verden.

Fortsæt vores gennemgang af Rise of Nations gerne vidundere i verden, der repræsenterer den virkelige verden bygninger og monumenter, der er overført i virtual reality. Efter deres konstruktion spillere modtage visse bonusser og kampagner, fordi de har særlige egenskaber.

For at se for dig selv rigtigheden af ​​ovenstående, kan du personligt til at genoverveje Rise of Nations video trailer.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags