Stigende Cities

Alternative navne: Stigende Cities

Spil Rising Cities - gratis browser baseret strategi designet til at bygge byer. Simulation aktiviteter foranstaltning giver spillerne mulighed for at sætte Rising Cities online og deres udtænkt egne ideer om forbedring af infrastrukturen i byerne. Om sin virksomhed og sikre en anstændig levestandard for indbyggerne i din by, du helt sikkert vil vinde respekt og være berømt klog ejer. Virtuelle foranstaltninger begynder deres opgaver uden først udmattende valgkamp, ​​han ikke behøver at være nervøs stemmer nok til at brødføde folk og meningsløse løfter. Nej, der er ikke plads til tomme ord! Du skal vise sig i praksis og opfylde alle, der lover politikere i det virkelige liv. Enig, der ikke bare nødt til at tænke over, hvordan du ville have gjort, hvordan ville foretage beregninger, som forsøger at opfylde kravene fra mængden. Tage sig af sit folk, vil du ikke blive gal. Snu og dygtig strateg kan blive en reel tycoon nogen uden at såre.

For at vise, hvad du kan gøre, at gå til spil site, hvor venter Rising Cities registrering. Play Rising Cities fra enhver computer, der opfylder disse parametre

  • OS Windows
  • Processor 800 MHz Intel Pentium III
  • Kompatibel med DirectX 9.. 0 lyd og video card
  • RAM minimum 1 Gb
  • 2 GB ledig plads på harddisken
  • High-speed internet-forbindelse

Deltag i spillet Rising Cities passere under din kontrol over territoriet, efter indtaste brugernavn, adgangskode, e -mail, dato fødsel og accepterer reglerne for projektet. Derudover er der foreslås abonnement interessante nyheder at holde sig ajour med diverse opdateringer.

Start små og tror, ​​at over tid, kan være stolte af deres resultater. Start vil være mere vellykkede, hvis Rising Cities Afspil begynde med en startpakke, der er solgt i hovedmenuen "Rådhus". Det er værd at bemærke, at prisen er overkommelig, så ikke nægte dig selv. Må ikke være bange for at virke vanskeligheder. Du sikkert klare ikke blot med opførelsen af ​​et boligkompleks, men vil bygge alle de nødvendige faciliteter til produktionsformål, underholdning faciliteter og andre bygningstyper. Fortsat at udvikle infrastrukturen til en lille by forvandlet til en stor metropol! Jo højere niveau af udvikling, jo mere vil du have beboere. Og antallet af mennesker fylder kasser gennem skatter og andre bidrag faktor afhænger af din velstand. Dette forhold er logisk og gavnligt for begge parter. Rigere end dig selv, jo flere perspektiver og muligheder udføre deres opgaver kvalitativt manager.

Lær at investere penge. I den industrielle sektor bør sættes i drift et savværk, gård, et teglværk, en bager, et bryggeri. Energi komplekse og transport system kræver også investeringer. En positiv indflydelse på statens finanser handelsforbindelser med liggende nær byerne. Samarbejd med andre foranstaltninger for at låne økonomi, nemlig salget af deres varer og købet af de nødvendige ting, der tilbydes naboer.

Play spil Rising Cities umuligt uden ressourcer. For eksempel folk har brug for sådanne fødevarer som kartofler, tomater, korn. En flise er nødvendig for byggeri, træ spær, plader, fliser, mursten. Pas på bestandene af ressourcer, som dine planer kan realiseres uden problemer!

Med hensyn til udseendet af byen, er det værd at bemærke, at over tid, det ændrer sig markant. Efter alt, hvis oprindelig kun tilgængelig enkel konstruktion, med tiden kan du gå til opførelse af luksus bygninger. Af den måde, vil alt dette har at først få stroylitsenziyu, og derefter komme til at arbejde.

Rising Cities online giver dig mulighed for at udføre forskellige aktiviteter. Til bør dette formål være det forreste område, der ligesom alt andet, kræver være i god stand. Under arrangementet, kan du få gode belønninger, og det, dobbelt glad.

Tackle fascinerende tidsfordriv nu. Få erfaring til at blive en strålende manager og blot en stor vært. Du held og godt humør!

 

Spiller også