Romadoria

Alternative navne: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria online

Ramadoria online - er et gratis online browser spil, udviklet af den tyske virksomhed Looki . Virksomheden har stor erfaring i at skabe strategier, der gentagne gange er blevet bevist af tidligere projekter, fordi online spil Ramadoria er den klare favorit til titlen som bedste gratis browser strategi!

O nlayn spil Romadoriya vil skrue tiden tilbage og give mulighed for at nyde den majestætiske tider af gamle imperier, tillad dig selv "fra og til" opbygge et personligt imperium, står mål med legendariske romerske og føle i rollen som kejseren.

Systemkrav til spillet er ikke særlig høj, så for at spille spillet online Ramadoria kan uden besvær. Således er de minimale systemkrav som følger:

· Windows 98 / XP / IU / Vista x32/Seven

· Processor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256MB RAM [ _13_]

· 64 MB grafikkort

Også nødt til at have adgang til internettet og en browser

Deltag i spillet Ramadoria er en meget enkel og forståelig. Da Ramadoria online spil browserbaseret der er ingen grund til at downloade og installere spillet på din computer. For at starte spillet, er du nødt til at gå til den officielle hjemmeside for spillet og vælge Tilmeld Ramadoria udfylde en lille formular, hvor du skal angive:

· Log ind - det navn, der vil blive givet til brugeren i spillet

· E-mail [_13_ ]

· Password

Også nødt til at læse og acceptere betingelserne for brug af spillet. På dette Ramadoria registreret ender, starter derefter automatisk spillet.

I begyndelsen er alle de tiltag, der skal udfyldes fremhævet med grønne pile og ledsaget af forskellige tips. Hver spiller får en byggegrund, hvor du ønsker at begynde at skabe et imperium med hjælp fra hans assistent Guy. Simple opgaver forklare de grundlæggende principper i spillet, og spilleren er allerede begyndt at udvikle bystruktur.

Udføres på et højt niveau i forhold til spil på markedet. Alt i spillet har følgende ressourcer:

· Denard - er sølvmønter, der tjene for mange forskellige monetære transaktioner

· Resource - er guldmønter bruges til at hyre spioner

· Bestemmelser - forpligtet til at levere tropper [ _2_]

· Ammunition - bruges til at bevæbne hære [ _2_]

· Vin - et incitament, der gør arbejdet køre hurtigere

Og gras Ramadoria online begynder med en mission, hvor du ønsker at bygge Roman Forum - hovedbygningen i spillet. Efter at der er mulighed for at opbygge markedet værtshus, huse, forskellige militære installationer. Vigtigt er det, kan alle bygninger undtagen forum bygges én gang. Gennem denne spille Ramadoria bliver meget mere interessant, fordi du kan bygge store byer og få enorme hær.

Gå til konstruktion, udvikling og beskyttelse af byen tager en masse tid og ressourcer. Derfor grata i online spil Ramadoria kan bruge to grundlæggende strategier.

I det første tilfælde i byggeprocessen er nødvendigt at bruge vin til at justere arbejderne og reducere den tid af opførelse af bygninger. Eller du kan bruge mere tid og blive fortrolig med de principper og regler for markedet, og en dybere forståelse af mulighederne for byerne bygninger. I begyndelsen af ​​spillet begge måder er acceptabelt, da nyankomne har immunitet, der beskytter nye spillere fra at angribe spillere, der allerede har nået et højt niveau af udvikling.

I spillet er der en masse forskellige typer af tropper (ca. 30). Men ikke alle af dem vil være umiddelbart tilgængelige for spilleren, for at starte underordnede brugere vil kun soldater. Men opnåelsen af ​​et vist niveau af udvikling, med ophobning af ressourcer og efter opførelsen af ​​de nødvendige militære faciliteter vil være i stand til at bruge de resterende soldater.

I Ramadoria spille er muligt, ved hjælp af tre primære taktik:

· Forsvar af byen

· Siege

· Battle Field

Naturligvis for hver taktik er nødvendigt at bruge forskellige former for tropper, der er bedst egnet til dem. Således skaber en hær har brug for at tænke over, hvad slags kampe vil finde sted, og glem ikke om forsvaret, ellers selv de mest elite og kraftfulde tropper beregnet til angreb vil simpelthen opløst i forsvar.

Er også værd at bemærke det høje niveau af grafik i spillet, hvilket er klart en af ​​de bedste browser-baserede spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags