RomeWar

Alternative navne: Rom War

RomeWar online - multiplayer online rollespil, skabt i stil med dannelsen af ​​det romerske imperium, med passende omgivelser og skikke. Spillet indeholder både diverse kampe og strategi elementer, som online spil romewar forskellige udvalg af muligheder i valget af taktik og strategi.

I romewar kan spille helt gratis online spil romewar kræver kun internetadgang og installeres på din computer browser (Internet Explorer (version 6 eller 7) eller Mozilla Firefox eller Opera).

For at starte spillet kræver registrering i spillet romewar.

Romewar Registrering er som følger: på forsiden af ​​spillet, skal du angive navnet (under det du vil kende de andre spillere i spillet), din adgangskode, din e-mail, også angive dit køn, race, skal du vælge (eller romerske Gallien ) indtaste styretegn og klikke på "Tilmeld dig". Alle, romewar registrering er færdig, kan du starte spillet.

Som allerede nævnt, at spille spillet online romewar du vil være på den side af Rom og Gallien. Romerne er mere avanceret teknologi, er de i stand til at vokse en række landbrugsprodukter, at udvinde ædle metaller. Gallerne er tilbøjelige til magi af naturen, de er i stand til at tæmme vilde dyr, de er fremragende jægere og healere.

For at spille spillet online romewar her der er 23 steder: Byen af ​​Romerriget, byen Gallien, og andre neutral bane. Begyndte at spille romewar, finde dig selv i en by eller bydel Lemonum Tarentum, afhængigt af valg af race. Det er ønskeligt at straks finde dig selv en mentor af antallet af spillere, der hjælper dig med at komme i spillet.

Indkøb nødvendige elementer (våben og rustninger) på markedet, vil du gå til kasernen for at få de første erfaringer i kampe og vokse i niveauer. I de lavere niveauer, kan du gradvist øge antallet af pence i tegnebogen ved fiskeri, eller arbejder som lejesoldat.

Separat, skal det siges om kunsten at krigsførelse. Flytter her suppleant. Før du slår, er du nødt til at flytte magt til rådighed for at flytte cellen mod fjenden, hvis du er væk fra fjenden, vil du automatisk blive ramt i ryggen. Når fjenden vil være inden for slående afstand, du har brug for at sætte billedet på sin tick (hvor du ønsker at ramme). Hvis du ønsker at sætte blokkene, sætte et flueben i billedet af hans karakter. Kan blive ramt eller sætte blokke med to hænder.

En anden funktion i spillet: i kamp, ​​du kan fjerne elementerne og slid. Når du tager det, er kurset ikke tabt, og hvis de kjoler, tæller det som et fremskridt.

For hvert løb er der fire muligheder for tegn dispositioner, der bestemmer stien til dens udvikling. For romerne det - princippet gastat, Triarius og Saleh, for gallerne - Arverne, Helvetia, belgisk og druid. Hver af dem har sine fordele (nærkamp eller varierede angreb, en defensiv strategi eller magi), påvirker figurens bekæmpe effektivitet og former hans personlighed. Også hvert af de udviklingsveje, vil give dig mulighed for at udforske forskellige professioner: skibsbygger, smed, minearbejder, skovhugger, Winemaker, ledsager, præst eller landmand.

Det vigtigste mål med spillet - det er en økonomisk og militær udvikling, som din karakter, og imperiet som helhed. Udviklingen opnås ved forskellige midler: fra konstruktion og forbedringer af plyndringer og angreb på naboer. Spillet er designet, så du kan for at tjene penge til udvikling (for eksempel til at udvinde ressourcer i minerne), og kan lejes for et gebyr på arbejdstagere til at udføre visse arbejder. Du kan tilmelde dig Legion, under kommando af en mere erfaren spiller, eller oprette din egen, pre-tjener erfaring, omdømme, og selvfølgelig penge, fordi du skal betale noget som legionærer.

Så romewar online spil, hvor du kan

- Heroes kæmpe mod computeren eller andre spillere,

- Forbedre økonomien fredeligt, minedrift ressourcer, bygge bygninger

- Opret din hær, angreb, plyndre og indfange slaver, eller for at arrangere beskyttende grupper, der beskytter civile.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags