Royal historie

Alternative navne: Royal etage

Da det første gårdsspil udkom, fandt der en reel revolution sted i spilverdenen. Meget tid er gået siden det øjeblik, og gårde fortsætter med at være populære. Nye projekter vises regelmæssigt. Et af de mest succesfulde eksempler er Royal Story-spillet, designet til forskellige aldersgrupper. Når du kommer ind i projektet, prøver du på et billede, der ikke er helt som normalt for gårde. Men første ting først!

registrering i game

The Royal Story - browser projekt. Derfor kan du spille med det samme uden at spilde tid på at downloade og installere yderligere klientprogrammer. Det eneste du skal distrahere før starten af ​​gameplayet i Royal Story-registreringen. Spilgrænsefladen er tilpasset russisktalende brugere, så der bør ikke være problemer med registreringsprocessen. Registreringsformularen er placeret lige på spillets hovedside.

 1. I det første gratis felt, skriv ned din email-adresse.
 2. Tænk og indtast adgangskoden for at få adgang til din personlige konto.
 3. Den sidste blanke linje er til spilnavnet.

Hvis du ønsker, kan du indtaste spillet meget hurtigere, i stedet for at registrere ved at logge ind ved hjælp af din Facebook-konto.

Gaming features

Du vil begynde at spille Royal Story med valget af billedet af din karakter. Valget er lille - du kan være prins eller prinsesse. Din guide til projektet vil være den herlige gnome Max. Han vil fortælle dig om de grundlæggende principper i spillet og hjælpe med at håndtere alle nuancer i ledelsen. Fra din nye leder finder du ud af, at du brugte for meget tid under stavningen. Så nu, når du vågner op, skal du gøre en politi i riget.

As i de fleste lignende projekter, i Royal Story online skal du udvikle dit eget land. Nu er størrelsen på dit land minimal, og antallet af bygninger på dem er begrænset. Mens du spiller, vil du være i stand til at udforske og optage nye territorier, bygge nye beboelsesbygninger, fabrikker på dem, organisere haver og plantager.

Køb alt hvad du behøver for udvikling i butikken. Alle produkter er opdelt i flere kategorier:

 • grøntsager og frugter;
 • dyre- og industrivarer;
 • bygninger;
 • forbrugsvarer;
 • indretningsprodukter;
 • 10.000 planter.

V hver kategori - flere underkategorier, så du har et valg og ret stort.

Main gaming resources

Del i Royal Story online vil du have meget. Din helt bliver nødt til at forvalte gården ansvarligt: ​​plante planterne, pleje dem og samle dem i tide, fodre dyrene, rense området og opbygge nye bygninger. Overvej det faktum, at hver handling tager dig et energipunkt. Denne ressource genoprettes over tid, og vi anbefaler dog, at du prioriterer korrekt. De vigtigste indikatorer, som du bør være opmærksom på under spillet processen er som følger:

 1. Guldmønter - den vigtigste spilvaluta.
 2. Rubiner - en anden type valuta. De kan købe bedre ting.
 3. Hjerter er den mest værdifulde valuta. For dem i spilbutikken kan du købe denne eksklusive.
 4. Energiniveauet bestemmer, hvor mange handlinger du kan gøre lige nu. Da niveauet stiger, øges antallet af tilladte energipunkter.
 5. Når du spiller Royal Story, følg omhyggeligt oplevelsen. Jo mere du akkumulerer det, jo hurtigere flytter du til et nyt niveau.
 6. Så kaldte låsepunkter bestemmer niveauet for udvikling af dine bygninger.

I spillet kan du besøge venner, hjælpe dem, få bonusser til det og acceptere hjælp fra naboer.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags