Rulimony

Alternative navne: Rulimony

Online spil Rulimony - gratis browser spil skabt til udvikling af færdigheder og tendenser hos børn. Unik spil vil hjælpe med at gøre en kedelig og smertefuld læreproces sjov og underholdende. Mere end 40 forskellige mini-spil, ikke kun lyse op dit børn fritid, men også til stor fordel.

Rulimony online spil designet til børn i førskole og tidlig skolealderen. Dog vil selv forældre finde det sjovt og være i stand til at spille Rulimony sammen med deres afkom. Bliv ekstraordinær indbygger i fe verden er ganske enkel.

Rulimony Online tilmelding giver en sådan mulighed. Du er forpligtet til at udfylde følgende felter:

 • Baby navn
 • Password
 • E-mail
 • Alder
 • Sex
 • Land

Deltag i spil tilbyder også et valg Rulimony game karakter. Derefter skal du sætte et kryds at du er enig med reglerne i spillet, give dit barn til at spille og Rulimony ikke mod at få nyttige nyheder. Tilmeld Rulimony være afsluttet, når du modtager en e-mail med instruktioner om hvordan du aktiverer din konto og følge trinene.

Husk på, at på én konto, kan du oprette kun ét tegn. Men hvis dit barn ønsker at prøve at spille med en anden, ingen forbyder at oprette en ny konto med et andet valg af helten. I dette tilfælde vil der være morsomt zverushki uafhængigt.

Hvad de Rulimondii indbyggere? Hvad er konsekvenserne for det spil, du har valgt en kat, eller for eksempel en ræv?

Spillet har seks typer af tegn. Hver af dem har sine egne særpræg.

Dog aldrig vil skuffe dig, hvis du vil have den sande stærkt venskab. Med sin flyvning af fancy og rastløs optimisme ikke kede sig.

Hearted bear vil vise bredden i hans sjæl. Hjælp denne søde tand realisere en næret drøm: at se hele verden.

Fox skinner med sin opfindsomhed og ekspertise. Denne omgængelig person forstår alle, og sørg for at tage pleje.

Bull kan blive sjælen i enhver virksomhed. Elsker sin familie og hjem komfort. I spil, har til formål at være den første, som vedrører dem meget alvorligt.

Cat - er indbegrebet af den mest høflig og intelligentsiaen. Vil aldrig tale imod nogen, og deres talenter til at skinne. Og selvom computermus venskabeligt forhold han somme tider spiller sig selv.

Artful Bunny aldrig tøvet og overraske hans kyndige. Sent ikke i sine regler, så det er altid et eller andet sted i en fart.

Her også stifte bekendtskab med de dejlige beboere Rulimondii. Vælge, hvem du vil, og begynde at spille spillet online Rulimony.

Vores helte er nemme at flytte rundt i virtuelle verden og kan deltage i alle spil. Rulimony online spil udarbejdet til brug af miljøvenlige transportformer. Hver ny spiller får en personlig skateboard. Men det er muligt at ændre sig over tid køretøj. Efter alt, er spillet konstant voksende flåde. I øvrigt, ikke blot transport, men også andre værdifulde genstande kan købes ved hjælp af spillets valuta Auro. I begyndelsen af ​​spillet har du nogle afgifter, men flere penge, vil modtage en quest.

Rulimony online er en stor by med en række forskellige steder. De er adskilt for offentlige, kommercielle og private. Blandt den overflod af bygninger og diverse cubbies finder du:

 • Beach
 • Cafe
 • Skole
 • Club
 • Park
 • Stores

Kære forældre, efter dit barn forventes at spille spillet online Rulimony, hans succes vil ikke gå ubemærket af dig. Over tid vil du indse, at dit barn er en bedre læse, skrive, skelne farver, udvide dit ordforråd, bekymrer sig for miljøet, lært at håndtere personlige finanser, i stand til at træffe beslutninger nemt at finde fælles sprog med deres jævnaldrende. Dette spil er designet til selvrealisering begge piger drenge. I processen med online spil dit barn kan udvikle hukommelse, logik, observation, rumlig tænkning, finmotorik, en øre for musik. Desuden, hvis du bliver Rulimony spille sammen med børnene, vil det bidrage til din forståelse og samhørighed.

Game er tilgængelig og gratis for alle, men nogle typer af mini-spil kræver for deres opdagelse af guld nøgler. Mener, at en relativt lille beløb brugt på deres køb vil blive kompenseret. Guld nøgler vil åbne flere muligheder, og vil være en god overraskelse for dit barn. Skynd dig venligst deres børn, fordi de fortjener det!

Foretag læren bragte glæde og stolt af sine resultater krovinushku! Hvem kan ikke lide dig at vide, hvor meget det er behageligt at observere en vellykket udvikling af deres afkom. Rulimony spil venter på dig og er klar til at blive din meget reelle hjælper!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags