Rune

Alternative navne: Rune

Spil Rune vil være i stand til at intriger dig alene pauseskærmen! Afslør slør af hemmeligholdelse, og advare dig om, at i det hele, vil screensaver ikke ændre sig, men hver gang de starter spillet grimme tegn, der vises på dens baggrund, vil være anderledes. Så vil du mødes med de nisser, dværge, mennesker og endda masser af sjove figurer. Straks underrette værd af ufuldkommen vildt menu. For eksempel traditionelle ESC centrale her er ikke til at komme ud, og har til formål at bringe op hovedmenuen i spillet. Derfor, for at styre spillet blev givet til dig nemt, vi anbefaler, at du straks omkonfigurere tasterne for sig selv.

Rune spillet starter, ikke mere, ikke mindre, med et besøg i din helt en dedikation ceremoni i rækken af ​​soldater fra en ukendt helt, der ydmygt bøjede før afsætte hans råd. Efter en lang og trættende lidt (som det syntes at os) af tale alle de krigere i Rådet, løftede armene og brast i højt skrig. Som logikken går, bør den nyligt dedikeret helten sværd være længst. Et par minutter senere vi tolerere i den forladte landsby.

Rune skal hente hver spiller som spillet er virkelig en kvalitet projekt. Trods det faktum, at der ved første øjekast kan virke lidt grafisk rustikke, er det lavet rigtig god kvalitet. Hendes bedste hånd, du kan overveje at indstillingspanelet maksimale kvalitet indstillinger. Vi troede også, det var lidt let 2D-grafik er højdepunktet i dette projekt. Spillet er så hurtigt og landskabet troværdig forandring hinanden, og tænke over den monotoni er ikke nødvendig.

Download spil Rune også muligt at nyde kvaliteten udførelsen af ​​dynamiske objekter. I modsætning til nogle statiske figurer og landskaber, der er bevægelige objekter foretages så hurtigt som muligt med høj kvalitet.

Udviklerne beskrive det som en genre thriller, hvor begivenheder forekommer i den første person. Alle deltagere er vist kvalitativt, så selv en lægmand vil være i stand til at forstå uden at blive fortalt den klasse, som hver af dem tilhører.

I Rune vil spille ved hjælp af kraftfulde våben. Stadig opholder sig på det område af landsbyen, hovedpersonen finder en forladt bryggers. Her er alle deltagerne i projektet dækker de vigtigste typer af våben, dens funktioner og fordele. Du kan vilkårligt kombinere de forskellige bevægelser, der kan bringe specielle kombinationer. Udover dette projekt gælder kun for magisk våben - næsten alle sværd eller hamre besidder magiske egenskaber.

Før du starter gameplay, bliver du nødt til at downloade spillet Rune, der kan gøres direkte på de vigtigste hjemmeside af spillet. Til dig personligt kunne se fordelene ved dette projekt, kan du enten downloade det eller fremvist til Rune video trailer, der er beskrevet i detaljer alle fordelene!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags