Sacred

Alternative navne: Sacred

Sacred - fantasy computer rollespil i genren RPG. Den tysk-baserede producent af Ascaron, bragt til livet en serie af spil Sacred oversatte Mørkets Fyrste. Spillet er interessant og spændende. Du har ikke meget pres eller bygge hele kæden i strategiske kampe. Det er sikkert at rejse og komplette quests.

Sådan færdig med at læse denne gennemgang af spillet, vil vi råde dig til at se hellige videoer og screenshots. Og så kan du downloade spillet Sacred site.

Sacred spil giver dig en mulighed for at udforske verden af ​​fiktion. Du vil spille på kontinentet, Ankara, i universet af Sacred.

Næste har du et valg for karakteren af ​​de foreslåede muligheder:

• Gladiator,

• Battle Mage;

• Forest Elf,

• Dark Elf,

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladiator - bedste i nærkontakt kampe. Klarer med nogen form for våben.

Battle Mage - det vigtigste våben af ​​magi, men også en god beherskelse af sværd, tryllestave, stabe mv etc. Rådgive begyndere ikke at vælge den. Har et våben, som han bruger kun.

Forest Elf - god til begyndere. Dette er repræsentativt for kun kæmper over lange afstande. Brug magiske alfer, og kun den bedste tæt hold skydning med bue og armbrøst.

Knight - nærkontakt fighter. Bruger kraften i de mørke alfer og gift. Meget interessant og kraftfuld karakter. Har våben kun til eget brug.

Serefima - arving til den mystiske engel. Bruger himmelsk magi, og en god kommando af sværd, bueskydning.

Vampiressa - to i en. I dagslys - en magtfuld kriger, og om natten - en stærk vampyr. Underholdende karakter.

Hvem i spillet Sacred Du kommer til at spille det bare dit valg. Over tid, kan hver karakter prøve.

Spil Prince of Darkness giver starten skal visse færdigheder dine karakterer. Gennem hele spillet, opløftende niveauerne, kan du opgradere færdigheder. Også på niveauet af din karakter præstation påvirker værdien sæt af standard karakteristika. Såsom styrke, udholdenhed, smidighed, fysisk revitalisering, mental regenerering og karisma.

Sacred pc spil er opdelt i sværhedsgrader, der har navne af ædle metaller: bronze, sølv, guld, platin og niobium. Og kortet over Ankara kontinent opdelt i dele - områder. Så du bliver præsenteret med en stor flade til din såkaldte walking.

Spillet hedder Sacred Prince of Darkness er ikke forgæves. Det viser sig, gameplayet har en forhistorie. Og som altid, her kommer heltene med onde hensigter, så omsætte deres hensigter. Bære straffen for det. I eksil, får han styrke igen og går ind i verden for at bosætte ondskab. Vi taler om shaddara.

Din karakter skal gøre alt for i udførelsen af ​​opgaverne.

Confident, at spillet Sacred du allerede fascineret. Der er ikke noget sjovere end vandrer vidder af farverige verden. Efter tidsplanen her af god kvalitet, alle kortene arbejdet. Og musikken er velvalgt, ikke bare ikke distrahere fra selve spillet.

Kan fortsætte. Vellykket du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags