Saints Row 4

Alternative navne: Saints Row 4

Alle, uden undtagelse, ved, at spillet Saints Row 4 - plagiat er god alle eksisterende store projekter. Den nye del ikke engang planlagt som en undtagelse. Tværtimod - nu spillet er en interessant kombination af GTA og Prototype i den oprindelige behandling af skaberne af de hellige fra Volition. Trods det faktum, at dette projekt ikke bærer en enkelt gram entydige oplysninger, som ham. Spillere fra hele verden genkende spillet, selv kritikere Hatten af ​​for udviklere, der har råd til at låne noget, men samtidig gør nogle projekt så anderledes og speciel.

Ligesom andre spil kloner Saints Row 4 forsøger at overstråle de lånte elementer. Mens nogen forsøger at tage en stor sans for humor eller absolut realistisk atmosfære Saints lean på vanvid. Absolut Bezbashenny projektet ikke kan tages alvorligt, men også negativt behandle det som umuligt. Den nye del af afkom Volition overraskelse tilstedeværelse (selvom i store mængder) på interessante job og fascinerende tekst quests. Og i udførelsen uforvarende viste de grundlæggende elementer i Matrix - kom fra hjertet til det nye spil, siger ikke noget.

For at starte spillet, skal du downloade Saints Row 4. Som du sikkert ved, er installationsfilerne downloadet dette projekt altid temmelig hurtigt, især hvis du nyder at bruge links fra torrent trackers. Handlingen i den fjerde hellige rejste hovedpersonerne til det højeste niveau af magt - nu hovedpersonen er præsenteret som en præsident for Amerikas Forenede Stater (hverken mere eller mindre, seværdigheder, forestille sig, hvordan ansvarligt nu bliver nødt til at spille Saints Row 4? ). Nær det samme miljø "leder" ligger også inden for gåafstand - en ven af ​​præsident hører sted i administrationen. Og ligesom sker efter behov, tage de hellige love og hjælpe afgøre skæbnen for menneskeheden, kun med lovens bogstav, men der sker noget uventet.

Saints Row 4 stk fortæller om invasionen af ​​udlændinge, der skamløst kidnappet den lokale befolkning. Fandt du ikke udelukke udlændinge og Mr. President. Så alt kommer mere forvirrende og uklart - grund udlændinge placeret statsoverhoved Stilporta model, præcis som en rigtig by. Hvad gør de ønsker at opnå dette er uklar. Men du vil finde ud af, og som i Saints Row 4 tjenesterejser af forskellig art.

En ændring af natur har gjort skaberne af spillet til at tilføje nogle nye elementer. Flere projektudviklere bevæget sig væk fra begrebet GTA, som de udnyttede intensivt i alle de tidligere spil i sin egen produktion, og besluttede at ændre retningen af ​​udviklingen i retning af fantasi. Tja, de viste sig ganske godt, godt, original, så præcist. At have en klar idé om spillet, kan du se en særligt udformet til Saints Row 4-video trailer detaljering innovationer og fordele.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags