Saints Row: The Third

Alternative navne: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - game relateret til lineup Saints Raw, gal plak som er kendt af alle gamer. Det nye projekt har endda formået at overgå det chok værdien af ​​alle hans forgængere tilsammen. Frivolity altid fremhævede projekter spænder fra andre spil kloner baseret på GTA. Spiludviklere har formået at komme op med SR originalitet og give deres afkom en særlig krydderi til en lys vanvid. Det har længe været en slags "chip"-projektet, en favorit for mange spillere.

Ligesom andre "kammerater» Saints Row: The Third pc har høj tilpasning - stadig spillerne kan vælge udseendet af din karakter "at smage". Imidlertid er dette ord sagt, og så meget, vil jeg gerne udveksle et par ord at nævne den fantastiske historie. At gå ind i spillet, vil du blive meget overrasket, fordi der fra en ukendt bande var væk. Nu helgener er blevet en rigtig brand. Under deres "varemærke" producere tøj og forfriskninger i Saints Row: The Third køretur selv med logoer af disse fyre - mere end alvorligt! Fellows er inviteret til at lave film. Men som det normalt er tilfældet i livet, har overdreven berømmelse bragt nogle problemer. Efter en række uforklarlige forfærdelige begivenheder er hellige i Stillporte - en lille by besat af medlemmer af en magtfuld bande "Udgiv".

Til gameplay begyndte, som før, vil det være nødvendigt at starte Saints Row: The Third download. Arm støtte enhver tillid torrent, og efter et par minutter kan personligt se, hvad de hellige har forberedt til dig denne gang. En kogt, skal det bemærkes, en masse, og alt imens mest ligner orgie fest under pest, lovløshed - generelt, vil ikke blive kede sig. Opdateret i Saints Row: The Third mission designet til dynamisk spil, men fordi gabende ikke anbefales. For eksempel forestille sig dine karakterer i en af ​​opgaverne bliver nødt til at gå til flyet flyver gennem forruden, eller, for eksempel, falder ind i hjertet af en atomreaktor og endda kæmpe zombier.

Hvad er mest slående - projektledelse i hele gameplayet at holde linjen fastsat af de første missioner. Det vil sige, ser meget afbalanceret og passende. Så i Saints Row: The Third vil nogensinde spille rart og behageligt. Udover eventyr, planlagte opgaver og missioner, venter du på en masse overraskelser i den "almindelige spil" af livet. Så i min fritid din karakter vil være i stand til at engagere sig i fast ejendom aktivitet eller konkurrere med sine nærmeste konkurrenter. Og, selvfølgelig, mini-missioner aflyst nogen!

Main helt vil være et par nye måder at tjene penge, så at de økonomiske problemer i spillet kan du glemme i lang tid. Flere oplysninger og en beskrivelse af masserne af spændende nye fordele ved projektet er beskrevet i det fjernede til Saints Row: The Third video trailer. Du er nødt til at se for dig selv og dele med venner.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags