Starcraft 2 Legacy of the Void

Alternative navne: Starcraft 2 Legacy of the Void, Starcraft 2 Legacy of Nether

Game StarCraft 2 Legacy of the Void: Strategi for frigivelse.

2015 år produktive til multiplayer gaming produkter. Sammen med dem og spillet StarCraft 2 Legacy of the Void fra udvikleren Blizzard Entertainment, udgivet den 10. november og bliver den sidste serie af trilogien.

V StarCraft 2 Legacy of the Void kan downloades og installeres af klienten for at starte en strategisk kampagne. Ved at lede en fremmed hær af protosser, vil du modstå den dødbringende zerg og terran. De første fem missioner afholdes i singleplayer kampagner, så du endelig kan vænne dig til plottet. Kæmp omgivet af venner, engagere dig i et globalt kamp på netværket ved at vælge et af kortene.

I historien udfolder handlinger sig om planeten Ayur og hierarken Artanis, som du repræsenterer. Zerg angreb hans planet skræmmende. Dette skete for mange år siden, og Aiur-protesterne ophørte med at være en enkelt nation. For at genforene dem og ødelægge fjenden finder Artanis Golden Armada flotillaen. Han skal også hjælpe Kerrigan Sarah med at eliminere den faldne Amun Zel-Naga, i hvis hensigt at organisere en imponerende ende af verden.

Til fuldkommenhed af hæren og skibet vender Artanis jævnligt tilbage til flagskibet "Spear of Adun". Han kommunikerer også med tegnene, modtager råd fra dem, og fra de enheder, han lærer om nye kampmuligheder.

Målet med udfoldningskampagnen var at forene de spredte stammer til en stærk hær, der kunne genoplive protossens storhed og ødelægge Amun. Men for det første tilbydes spillerne tre missioner "Premonition of Darkness" med den førende helt Zeratul og plottet, der fortæller om Tal Darims tilfluktssted, Amunens genoplivning og profetiens hemmelighed, som han afslørede.

S helte en på en.

Pore download StarCraft 2 Legacy of the Void, og slutte sig til spillerne, udforske universets udvidelser. Under netværksspillet får du mulighed for at videregive daglige turneringer i automatisk tilstand. Dette kræver en påstand om, at du vil kæmpe med den stærkeste i StarCraft's verden i arenaen, og derefter vise din modstander din styrke.

Ikke alle drømmer om at være en ensom rum ulv. Sammen kan du gøre sådanne ting! I Archon-tilstanden kommer under din generelle ledelse en base, der skal beskyttes, og to modstandere. Del erfaringer og hjælp din partner i ord og gerning for at fuldføre opgaven.

Ved at vælge den fælles opgaveudførelsesmodus bliver du en holdkommandør fra et par spillere. Der vil være mange fjender, men erfaringerne fra Sarah Kerrigan, Jim Raynor og hierarken Artanis hjælper dig. Jo højere oplevelsesniveau i din konto er, desto mere evner og typer af tropper vil være tilgængelige.

I StarCraft universet møder du tegn:

 • Artanis
 • Rohana
 • Vorazun
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul

Installationsparametre (spil systemkrav)

StarCraft 2 Legacy of the Void på en pc, der kører Windows XP / 8 / Vista / 7, til Mac OS X 10. 7 og derover. I øjeblikket erklærer udviklerne følgende minimumskrav:

 • PC: AMD Athlon 64 X2 eller Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT eller NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • ATI Radeon HD 2600 Pro eller NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: 20 GB plads
 • OP 1. 5 GB til pc og 2 GB til Mac
 • Skærmopløsning ikke lavere end 1024x768

Ikke savner muligheden for at købe StarCraft 2 Legacy of the Void i fuld udgave, og få fantastiske gaver: "Wings of Freedom", "Heart of Roy", "The Void's Heritage". I dem finder du yderligere portrætter, emblem, nye kæledyr, figurer, evner og våben. Det er nu kun for at besejre fjenden til protossens ære.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags