Sphere

Alternative navne: Sfera online

Online Game Sphere - et vanedannende spil, der skabte indenlandske udviklere. Det kan gøre en rimelig konkurrence af denne art MMORPG spil.

Alle ved, at få indenlandske spil prale af god kvalitet, men vi kan sige, at spillet Sphere online er undtagelsen fra reglen. Første spil kom tilbage i 2003, men på trods af sin alder, spillet fortsætter med at vokse og tiltrække flere og flere nye spillere. I første omgang spille spillet online Sphere kunne kun afgift. Prisen for brug af spillet var 5 år. er måned. Men en hel del tid online Sphere er helt gratis, hvilket yderligere tiltrukket af hende endnu flere brugere.

Deltag i spillet Sphere går gennem de sædvanlige for denne slags spil, ordningen. Den første ting at gøre - er at oprette en profil på hjemmesiden for spillet. Du er nødt til at indtaste dit brugernavn, password og e-mail-adresse. Omfanget af Registrering også kræver installation af spil-klienten, der kan downloades direkte fra hjemmesiden. Som du kan se, online-registrering Scope spænder over alle lidt tid, og det overlades til spillet.

Når bestået registreringen, kan du gå direkte til spillet. Ifølge historien blev verden skabt i spillet efter lange omskiftelser opleves af gamle indiske manuskript med mantraer til at skabe en bred vifte af illusoriske universer, der er Scope. I første omgang blev han fjernet fra pergament af Indien i 1203, og derefter brugt meget tid i den byzantinske bibliotek, hvorfra faldt i hænderne på hans bror Batiz. I 1348 har Europa været udsat en forfærdelig ulykke - en epidemi af byldepest. Som et tilflugtssted fra en frygtelig sygdom, Batis bror besluttet at oprette en parallel verden af ​​lykke. Men for at skabe, er det nødvendigt, at læseren mantraer var i fuldstændig ro, der ikke virker, fordi munkene udtænkt til at brænde kætteren Batiz. Netop på grund af dette, i stedet for den planlagte Verden Lykke, blev fejlagtigt skabt en verden af ​​elendighed, hvor et uendeligt antal forskellige monstre, tiden går hurtigere 12 gange, og hvert 666 år er der en fuldstændig destruktion. På grund af dette, i de ydre verdener er begyndt at være for forskelligartede katastrofer og ulykker. Så oven i købet blev tabt mellem omverdenen og Sphere.

Fanget i et helt andet miljø, folk efterhånden begyndte at bejle verden, begyndte at skabe den by og stat. Det ser ud til, at alt går godt, men derefter som tiden gik, og timen for ødelæggelse af verden, og jeg måtte gøre noget. Naturligvis forsøge at redde verden kan være til hver spiller.

I kuglen kan spille på seks kontinenter. Hyperion - er den største ø, Helios - mindre ø, adskilt fra ham senere et andet kontinent, kaldet Rhodes. Leon - den yngste kontinent, som alle senere split fra hoveddelen, og i virkeligheden, en ø. De resterende to kontinenter - det Phoebus og Charon, som er henholdsvis lys og mørke. Charon fungerer også som et fængsel for lovovertrædere. På tværs af kontinenter er forskellige låse, som i de fleste tilfælde tilhører forskellige klaner. Spil spillet i online er meget lettere i en del af klanen. En i denne verden er ikke let! Generelt Sphere online spil, der er hovedsagelig baseret på inter-klan kamp, ​​ikke i krig med skræmmende monstre.

I modsætning til de fleste spil, er valget af karakter klasse udføres trinvist i forbifarten spillet. Hovederhverv er spillet en kamp, ​​så det er usandsynligt, at spillet vil være meget en fredselskende spillere. Anvendelsesområde nødt til at spille i en af ​​14 forskellige specialiteter. Tegnet har kun to parametre - Titlen og magiske magt. Oplad oplevelse er kun for sejren over fjender i kamp.

Temmelig gode in-game grafik, især gerne påpege, er detaljerne i tegnene. Texture kvalitet lader meget tilbage at ønske, men så lille størrelse af spil-klienten, er helt acceptabel. Quests i spillet, næsten alle meget ens og ensformigt, er det indlysende, at udviklerne ikke udtrykkeligt satse på dem.
Således har vi en temmelig interessant omgang især for klan kampe og kampe.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags