Sphere: Reborn

Alternative navne: Sfera: Pererojdenie

Sphere: Reborn online - det er den første multiplayer rollespil i den russiske stil af fantasi.
Deltag i spillet Sphere: Reborn racing kræver en særlig klient, så indførelsen af ​​nick, password, e-mail. Registrering Sphere: Reborn er ikke nødvendigt, hvis du allerede har en konto i ethvert projekt af GameXP NIKTIA. Online. Hvis du glemmer din adgangskode fra systemet GameXP pas, spillet Sphere: Reborn online hjælp du gendanne den.

I begyndelsen af ​​det spil, du bliver bedt om at oprette en karakter og vælge sit eget udseende, herunder tatoveringer. Tegnet har flere egenskaber. Denne titel (militære succeser), graden af ​​(magiske resultater), sundhed, prana, mæthed, parametrene for angreb og forsvar. Det maksimale niveau af titel og magt - 60 år. Når du spiller spillet online Sphere: Reborn, så på et vist stadium i udviklingen af ​​din karakter, vil han være i stand til at vælge et erhverv. Denne magiske erhverv - Inquisitor, Druid, Enchanter, Necromancer og Archmage. Fighting erhverv - Crusader. Hunter, stål Mester, Gunslinger, Bandier. Assassin, Barbarian, Thief og Blacksmith udvikling efterspørgsel som en magisk og militære færdigheder. Karriere Guild Master vil lære dig, og til at dyrke i det valgte håndværk, du bliver nødt til at udføre sine opgaver.

For at spille spillet Sphere: Reborn online og udvikle din karakter, du har til at dræbe monstre, der bebor verden. Desuden NPC figurer, der bor i byerne, vil tilbyde dig en mission for at ødelægge monstre og godt betale for det. Gå på jagt efter et monster kan du alene, eller kan tage med et selskab, i dette tilfælde, uhyrets niveau i høj grad øge. Jo højere niveau dræbt monster, jo mere erfaring point får du. Alt i spillet mere end 150 forskellige arter af blodtørstige monstre.
Online Game Sphere: Reborn byder på flere muligheder for handel - eller NPC-forhandler eller andre spillere. I sidstnævnte tilfælde kan du prutte.
At spille Sphere: Reborn succes, du kan få i en gruppe for at udføre en opgave eller til at deltage i klanen. Klaner i spillet et stort antal, men starte der og ikke så let at overleve prøvetid.

For at vinde, vil du blive forsynet med mere end 500 våben og 50 magiske artefakter. Våben, der er tilgængelige, bestemmes af niveauet af karakter udvikling.
Din karakter er karma, der bestemmer det sted, hans opstandelse og tab ved død ting. Karma kan forbedres ved at udføre visse opgaver.
Sphere: Reborn online spil vil give din karakter en opskrift bog, der vil blive skrevet opskrifter til brug af pulvere til at give tingene den usædvanlige egenskaber Bog mantraer, hvor du gemmer magi.
Battles i spillet dynamisk, for enhver smag. Sommetider klaner er store slag for besiddelse af låse.

Til en Sphere: Reborn spil, er du nødt til at gøre dig bekendt med de fire kontinenter - Hyperion, Charon, og Fed Rhodes og otte byer. I hver by spilleren venter interessante quests, kampe og fælder.
Verden områder opstod i middelalderen, har det skabt en munk, der ønskede at flygte fra pesten raser i en ny og lykkelig verden. I stedet på grund af anholdelsen og udførelse, en munk formået at skabe en verden af ​​lidelse, som har udviklet sig støt magi, såvel som der er forskellige monstre. Der er en profeti som fastslår, at omfanget af verden vil gå til grunde, og med det vil dø, og vores land, chokerede masser af katastrofer ramte. Så mange modige mænd søger såkaldte mester knude, som kan forhindre opfyldelsen af ​​profetien.
Sphere: Reborn Online tilmelding er meget simpelt, men vil få dig ind i en verden af ​​magi og riddere, hvor du vil være i stand til at indtage sin retmæssige plads.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags