Shards af de drømme

Alternative navne: Shards af de drømme

Shards af de drømme online - er en gratis browser-baseret rollespil, lavet ved hjælp af flash. Spillet kræver ingen download klienten, men at styrke og forbedre spil farverigt indrettede, blev udviklet et klientprogram, som, hvis det ønskes, kan downloades.

I Shards of Dreams online spil du dykker ned i et mørkt og skræmmende virtuelle verden, der er dannet efter det ødelæggende universelle katastrofe, hvor konfrontationen mellem de to parter, som der henvises til som Empire og Heath, mellem hvilke den evige had og fjendskab.

For at komme ind i denne verden, skal du i første omgang registreret i spillet Fragmenter af drømme. Du skal indtaste din e-mail og adgangskode for at acceptere betingelserne for registrering.

Efter registrering Shards af de drømme, du får ind i et spil, hvor du opfordres til at passere den første kørsel job, der vil introducere dig til det grundlæggende i spillet og interface. Dette job giver ikke kun praktiske færdigheder, men også en tilstrækkelig mængde erfaring.

Shards of Dreams online spil tilbyder dig at vælge et tegn klasse for svogo. Dem i dette spil, kun fire for hver af de stridende parter (4 klasser for Empire og for grad 4 Wasteland): Warrior, Thief, Priest, og Mage.

Play Game Shards af de drømme online, du kan frigøre op til ti niveauer til at ændre din klasse på Akademiet (Village of Mist). Efter den tiende niveau, for en ændring af klasse, vil du nødt til at betale et bestemt beløb.

Så efter du allerede kender i Shards af de drømme online og nåede det andet niveau, du kommer til landsbyen Mist, hvor den allerede er forberedt til dig en masse arbejdspladser. Her kan du tilbyde dine tjenester eventyrer Hunter, Smed, shady tegn, fiskere, kroejere, og minister for Dorion. Derudover vil du mødes med Sage ukoma, gammel minearbejder og gamle Caspar, der bor i forstæderne. Vellykket udførelse af deres opgaver vil give dig mulighed for at komme tæt på overgangen til det næste niveau!

På det femte niveau, vil du få deres første point, der kan distribueres mellem parametrene. Ved at ændre disse indstillinger, du påvirke karakteren af ​​de følgende karakteristika:

Power - denne magt hårdtslående nærkamp og den samlede kapacitet af den karakter,

Agility - en chance og dodge chance for at overføre på afspilleren kritiske strejke,

Build - effekt på den generelle sundhed og udholdenhed;

Hit - en chance for at ramme med nærkamp (for alle spillere) og varierede (for buer og nogle besværgelser)

Held og lykke - det er kritiske strejke chance og øger chancen for at få produktionen af ​​monsters / kister;

Intelligens - er den samlede mængde af mana karakter.

Alle foreslået i Shards af de drømme online spil quests vil give dig ikke kun en solid mængde erfaring og penge, men også en række ting, der letter yderligere gennemspilning.

Shards of Dreams i spil vil være meget interessant, fordi på det tidspunkt forudsat fyrre karakter niveauer.

Spille spillet online Shards af de drømme, bliver du nødt til at gå til fangehullet - disse er steder, hvor der er meget alvorlige monstre, besejre at du modtager kompensation i form af en rig minedrift og udmærkelser til jobbet.

Afspil i Shards af de drømme tilbydes i flere versioner Dungeons

Dungeons for en enkelt pass - beregnet til en enkelt spiller, men det skal bemærkes, at der kæmper hårdere slag på overfladen. Her Monsters stærkere, de ofte har unikke evner og angreb i grupper.

Gruppe dungeons (ikke beregnet til passage alene) - du har brug for at samle en gruppe af spillere, det ønskede niveau, at bestanden op på en række forskellige potions og mad, og så kan du gå på et eventyr.

Afspil Shards af de drømme, tegnet, der har en vis mængde af rubiner, kan skabe en klan, men det kan være de eneste, der hører til en af ​​siderne (Empire eller Wasteland). Husk på, at klanen til at tage afspilleren på den anden side er det umuligt, samt ændre sin retning, mens der i klanen. Dette kan kun gøres efter udgivelsen af ​​klanen.

Ved afslutningen af ​​den gennemgang, vil jeg sige dette: spillet er fortjener opmærksomhed og Shards af registreringen Dreams vil tillade dig at fordybe sig i denne fantasiverden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags