Shini spil

Alternative navne: Shini geim

Fans af samurai kampe, massive PvP kampe og anime Bleach vil overvinde Shini Game browser spil, opretholdt i den japanske tradition for at skabe billeder og handlinger. Hold op og blive frelser for indbyggerne i Seyratey.

Shini Game: Det hele begyndte som dette ...

Even helte bliver sommetider skadet og har brug for genopretning. Vores modige mand fik en god bashing og i et stykke tid faldt ud af virkeligheden. Da han kom til, indså han, at han ikke kunne huske meget. For at overvinde amnesien og genvinde, skal han lægge meget energi for at blive en fuldvurderet kriger igen og genoplive byen af ​​guiderne af sjæle. Commander befaler ham til livets verden, hvor han vil møde ægte kammerater og venner, samt kæmpe med fjender og forfærdelige monstre.

Efter at du har spillet Shini Game, skal du samle et soldatlag, udforske nye rum, færdiggøre mange missioner og få erfaring med færdigheder, forbedre dine egenskaber, få våben og opgradere uniformer. Ved pumpning vil du hjælpe:

  • Academy Shinigami
  • S S
  • våben
  • Skyd Hogek og Rayatsu
  • Soul Stones udvundet i Events

Flytning i plottet vil du modtage gaver, bonusser, og du vil automatisk søge efter sporet.

Vi vælger en helt og opretter et image

Hver potentielle samurai har brug for registrering i Shini Game, hvorefter han kan blive en af ​​de tre helte:

  • Kido er en ægte intellektuel. Hans analytiske og logiske evner er allerede kraftfulde våben, som han modsætter sig fjender.
  • Kiken frygter modstandere, håndterer håndteringen af ​​et tohånds sværd. Han er ung, smart og utrættelig, hvilket gør ham til en værdifuld kriger.
  • Reydzin ejer fynt løg. Hastigheden med hvilken han sender pilene mod fjenden er fantastisk.

Tryk ind i en af ​​helterne, lav sit billede og prøv på ansigtsegenskaber (øjne, hår, tøj) og tøj.

Expand dine omgivelser ved at købe tegn i kroen eller udføre opgaver. Når der er tilstrækkelige personer til rådighed, distribuere deres roller i holdet for en bedre strømbalance. Den første række tager hovedbølgen af ​​aggressorer, den anden ødelægger fjenden fjendtligt, og den tredje - virker med magi. Undersøg dine underordnes egenskaber og efter deres egenskaber finder du det rette sted for dem i rækken.

kampe ledsages af magiske special effects. Alt sker hurtigt, dynamisk, og landskabsændringen opstår på grund af krigernes bevægelse mellem verdener. Heroes lightning flyver over feltet, passerer stafetten i offensiven eller forsvaret. Fallen krigere bag dem forlader blodige spor, og nogle gange slipper de artefakter: zanpako-sverd, poser med sølv, "bælter af generøse sjæle".

Gør nogle penge op for at købe nyttige ting i butikken, så du kan vinde hurtigere og beskytte dit liv. Sortimentet åbnes gradvist, da vi øger oplevelsen og antallet af færdige opgaver.

attraktive facetter af game

Ifølge historien er

Shini Game iPlayer ikke langt fra den oprindelige kilde, som ikke kan undlade at behage fansen af ​​originalen. Før spillerne vises farverig, forskelligartet og storskala verden, med tydeligt sporet, tredimensionel og sammenhængende grafik. Tegneseriebilleder ødelægger slet ikke indtryk. Tværtimod er forfatterens ide værdig til godkendelse fra spillere, der kan tilføje endnu en perle til den personlige samling af anime-spil.

Browserens legetøj giver dig mulighed for at interagere med rigtige mennesker gennem virtuelle figurer, som gør kampene til en konkurrence af logik, hastighed og taktisk tænkning. Det er også rart at hver dag i spillet bringer en ny pris.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags