Silent Hunter 5

Alternative navne: Silent Hunter 5

Systemkrav:

Processor: Intel Core 2 Duo 3. 0G GHz

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 10 GB

Silent Hunter 5 - simulator søslag, hvor spilleren får mulighed for at føle sig som kaptajn undervandskamp fartøj. Den femte del af den berømte serie, døbt Silent Hunter 5 er berømt som sin forgænger, de tre hovedkomponenter - tilstedeværelsen af ​​et fuldt genetableret på grundlag af de faktiske prøver af den tyske ubåd flåde, den bredeste omfang af handlingen, samt fuld vægt geypleya iboende eneste reelle simulator. Spil Silent Hunter 5 tager hensyn til alle de mulige faktorer, som var nødvendige kaptajn af ubåden under Anden Verdenskrig. Det meste af den tid, du vil bruge til scanning undersøiske dybder i jagten på en potentiel fjende og prøve at kigge på overfladen krigsskibe fjendens flåde, så hurtig torpedo angreb til at sætte det på bunden.

Walking gennem rummene

Spil Silent Hunter 5 har mulighed for personligt at observere handlinger din besætning. Denne mulighed var til rådighed, begyndende med den tredje del, men ikke alle hjørner af din ubåd var til rådighed for visning. Nu er du i rollen som kaptajn kan gå dig gennem rummene af skibet og se for sig selv moralen i din besætning, da de forberedte sig til et forestående angreb, hvis der ikke er træthed eller utilfredshed. Spil Silent Hunter 5 vil give selv små til at holde dialoger med medlemmer af teamet, hvor du kan lære på en nem samtale om sundhed hans kone sejlere, breve fra elskede, og så etc. Men dette er ikke en underholdning af de vigtigste i spillet, og hele skibet kan passere fra torpedo rum til halen kan være et par minutter, og emner for kommunikation med de sejlere og officerer hurtigt begynde at genere, så fokus ligger direkte på styringen af ​​skibet og udfører sin kommando Fleet problemer.

Sammenhæng

I Silent Hunter 5 vil spille en stor rolle, ikke kun relationer i teamet, men også de personlige egenskaber af hver af besætningsmedlemmer. Silent Hunter 5 spil giver dig mulighed for at give ordrer direkte til hvert medlem af teamet, men også få vist listen i et særligt sæt af styrker i hver af de officerer og mænd. Sejlere torpedo rum oplades hurtigere, hurtigere til at udføre manøvrer mekanik og akustik i en større afstand kan identificere et potentielt mål. For udviklingen af ​​disse funktioner bliver nødt til at gøre specielle briller, som Silent Hunter 5 vil blive tildelt for en vellykket udførelse af deres opgaver som kaptajn for handling og udførelse af opgaver af missionen.

Plot

Emne kampagne vil begynde for dig i september 1939 en dag efter begyndelsen af ​​Anden Verdenskrig. Den vigtigste helten i historien vil være løjtnant Oscar Entvikler. Første mission i spillet vil være for dig en prolog, uddannelse og historien om de tidlige dage af krigen en stor undersøiske konfrontation. Næste du forventer alvorlige kampe hverdage ubåden kaptajn i den tyske flåde, hvor du vil udføre bekæmpe patruljer, til at angribe konvojer med hvidevarer, modstå Submarines allierede. I en lang række af spillets indstillinger, hvor du kan tilslutte dig mange styringsmuligheder, omsætte dem fra manuel til automatisk drift.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags