SilkRoad Online

Alternative navne: Silk Road Online

Repræsentere dig online multiplayer rollespil spil, der vil tage dig tilbage i det gamle Kina, Mellemøsten og Europa. Dette er Silkroad Online spil, hvor Silkevejen er en forbinder web mellem verdener af Asien og Europa. Du har chancen for at gøre dine eventyr bidrager til curlicue Silkevejen.

Online spil Silkroad kræver downloade og installere spillet på din computer. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

1. I de vigtigste spil site, downloade spillet downloadet (3. 2 megabyte)

2. Så kører den downloadede fil og åbne dit spil center.

3. Der skal du vælge "Mine Spil", hvor du kan begynde at downloade spillet Silkroad.

4.. Efter dette, køre det downloadede fil download tilbringe installere spillet. Ved lanceringen af ​​spillet, vil du automatisk forbindelse til spilserveren.

For at fordybe sig i en verden af ​​eventyr silkroad spille i det, skal din computer opfylde følgende krav:

Processor: Pentium 3 800 MHz eller højere

Hukommelse: 256 MB

Video niveau: GeForce2 eller ATI 9000

Lyd: DirectX 9-kompatibelt. 0C kort

Harddisk: 4 GB eller mere

Operativsystem: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Dernæst skal du være bestået silkroad simpel registrering

1. I "registrering" på de vigtigste spil site du angive typen af ​​din karakter (købmand, jæger eller tyv)

2. Indtast dit nye brugernavn (det navn, du vil lære om spillet server)

3. Nyt kodeord bekræftelse. Også angive et hemmeligt spørgsmål (din mors pigenavn, etc. ) Og svaret, hvis du glemmer din adgangskode.

4.. E-mail

Næste, skal du bekræfte din accept af spillets regler. Alle disse data sendes som en anmodning om registrering. Efter nogen tid på din bekræftelses e-mail kommer med et link til din profil i spillet, så kan vi antage, at registreringen i spillet Silkroad færdig.

I øjeblikket Silkroad online spil indeholder 2 løb: Europæere og kinesiske.

Europæiske race. Spil spillet Silkroad online for europæiske race kan bruge seks figurklasser: Warrior, Mage, troldmandens, Bard, en præst og en røver. Hver klasse er unik og har specielle funktioner i spillet. Europæiske race er fuldt fokuseret på spillet gruppe, der kompenserer for de enkelte spillere svaghed. Hver klasse i gruppen har deres egne opgaver, der matcher hans evner.

Kinesisk race.

Kinesisk løb ikke udelukker individuelle ruter, og bevæbnet med en bred vifte af våben: sværd, bue, spyd. Udvikling af færdigheder i et bestemt våben giver spilleren mulighed for at kombinere det med andre arter og at følge udviklingen af ​​en unik gren. At spille som karakteren af ​​den kinesiske race, kan du udvikle din karakter alene, uden hjælp fra gruppen.

Silk Road Online spil opdateres jævnligt, og Silkroad online verden er under forandring. Så måske fremkomsten af ​​nye racer, tegn og klasser.

Som nævnt ovenfor under registreringen, vil du vælge en profession

, Som du er inviteret til at spille i udarbejdelsen af ​​silkroad niveau 20. Tre af dem: Merchant, Hunter, Rogue.

Merchant. For at spille spil online silkroad for handlende efter at få level 20 hoved til Guild of købmænd. Vær med i guild du oprette et alias og nye klæder købmand. Efter dette lån organisatoriske spørgsmål: købe lastbiler, oprette en gruppe med andre erhvervsdrivende og jægere for bedre at beskytte de campingvogn, købe varer og køre det til andre byer for lejlighedskøb-jagt.

Hunter. Hunter opgave er at beskytte campingvogne fra at angribe banditter og monstre. For dette, får han en procentdel af salget erhvervsdrivende. Du kan blive en jæger efter at få level 20, sluttede Hunter Guild og organiserede grupper (campingvogn) med forhandlere og andre jægere.

Rogue. Efter optagelsen en guild level 20 Outlaw får du op til vejen af ​​eventyr, hvor man kan overleve, du skal gøre plyndringer passerer campingvogne skabe en bande med andre tyve. Skal være på vagt over for jægere, der modtager en belønning for dit hoved.

Silkroad online spil (Silk Road) - oprettelse af det koreanske selskab Joymax, som takket være sin ydre skønhed og interaktivitet i verden vil udslette din næse mange online spil i samme genre. Du kan oprette en karakter er individuelt og uafhængigt af spillet. Alt der betyder noget er din gaming miljøet og dine løsninger. Tilmeld Silkroad fordybe dig i en verden af ​​rejse på den antikke verden megabyer (Baghdad, Konstantinopel, Damaskus), samt andre fortilfælde magiske by. Det er en verden af ​​eventyr til gamere, der rejser fra hele Asien, Amerika og Europa. Deltag dem!

Adventures i verden Silk Road online venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags