Sky Knights

Alternative navne: Sky Knights

Spil Sky Knights - multiplayer arkade spil, som er luftfarten simulering. Takket være projektet, kan du sidde ved roret i den model for ethvert fly af det XX århundrede, op til himlen, og start varm luft kampe. Du vil være på et stort tropisk øgruppe og den vigtigste opgave sæt, før du vil vinde dominans i disse enorme territorier. Hver kamp bringer nye briller og et ry, der giver mulighed for at studere nye færdigheder og teknologisk forskning. Arbejder på at forbedre deres egne fly ved hjælp af moduler ærligt fortjent, og du vil helt sikkert være i stand til at nå alle dine mål! Nye teknologier - er det vigtigste redskab til at øge bekæmpe effektivitet. Så hvis du ikke være doven til at gøre alt for at få ry, vil dine chancer øges proportionalt med en forøgelse. Come on! Succes er i dine hænder!

Sky Knights check - er det første skridt mod et spændende eventyr. Husk at udfylde et par felter, såsom navnet på den relevante form for pilot, e-mail-adresse og adgangskode, og derefter kryds bekræftelse af accept af Bruger-aftalen og kan gå videre til det andet trin. Efter registrering vil downloade og installere spillet klienten. Når du installerer klienten vil ikke have nogen problemer, hvis din pc opfylder følgende parametre: OS Windows XP/Vista/7/MacOS, processor Pentium IV 1,8 GHz (eller tilsvarende fra AMD), grafikkort med 128 MB, DirectX 9-enhed. 0C, lydkort kompatibelt med DirectX, harddiskplads 550 MB og 512 MB RAM. For at undgå bremse under at så Sky Knights vil spille, skal du bruge en internetforbindelse på 128 Kbps eller højere. Når køre klienten og finde dig selv i et fantastisk spil verden, træffe et valg mellem de eksisterende nationer, og vil være i stand til at gå i hans første kamp.

Kampsystemet er med disse typer af kampe: Kampen uddannelse (mulighed for at lære at kæmpe, for at prøve deres egen styrke), kæmpe med andre spillere (kamp mellem hold af spillere, der vinder en af ​​dem), den kamp med bots (og en række spændende missioner, der udføres under gameplay). Spil Ritsari himmel dynamisk, oplevelsesrig, fyldt med evige bekymringer. Så hvad med at slappe af ud af spørgsmålet! Men har du ikke begyndt at gå i panik, tænker, at mellem kampe og ånd vil oversætte en gang, er at sige, at alt ikke er så svært, som det kan synes ved første øjekast. Hver spiller i Sky Knights vil have en personlig hangar. Det var i hangaren du slappe af mellem flyvninger invaliderende. Her kan du nyde sådan en behagelig ting som fly modifikation. At gå ind i tuning menu, får du alle muligheder for flyvedligeholdelse. Således er det der kommer ud af hangaren i næste kamp fornyet, stærkere, og dermed med en stor chance for at vinde.

Også spille Sky Knights Du vil tjene titlen. Karakterer er givet for det faktum, at du er den rigtige spillere kommer sande fly. Jo flere mål ramt, jo højere din rang. Så Norland sidste ende bliver Flieger, så Gauit-korporlig, sergent-dur, og så videre op til feltmarskal. Northwind med de sædvanlige og almindelige sving ind i Lance, derefter til sergent, sergent, Leytinanta og vokser og vokser, rækker, indtil det bliver under flyvninger. En Sinpang bevæger sig op ad karrierestigen, startende med titlen Itte hikehey snart stiger til Haich Hike, vandre Nita Hayes, til nogensinde nå toppen af ​​berømmelse og blive Taisho. Et sådant system gør Sky Knights Online mere interessant. Efter alt, så du kan opfylde de ambitioner, for at vise andre, hvad kan opnå og bryster sig af frugterne af deres arbejde!

Blandt de tilgængelige flyet mødte første serielle fighter Norland (JI Uhu), den første produktion fly med optrækkeligt landingsstel Empire ("Mosquito") førstefødte Borean flyet I-5, en af ​​de mest progressive biplanes Empire (I-5F) og den første Sinpanga plan (Ta-Ri). Oplev på første hånd, hvad det er som at styre enheder!

Der er en anden dejlig øjeblik. I den foreliggende gameplay tilpasning af tegn. Du er ligesom andre spillere vil have adgang til en velrenommeret garderobe, der giver dig mulighed for at ændre udseendet af helten den måde du ønsker. Kort sagt, vil spillet give dig en masse behagelige øjeblikke, selv om, jo ​​mere hun kan afsætte tid, jo større blive strammet! Lad opfylde alle dine forventninger!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags