Skyrama

Alternative navne: Skayrama

Skyrama Spil Online - en gratis lufthavn simulator, hvor du bliver direktør for din egen lufthavn.

For at spille Skyrama, skal du have systemkrav:

Minimum:

• Operativsystem Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• CPU Pentium © III 1,6 GHz eller (Mac OSX) kompatibel computer,

• Video Card 16 MB, 32 MB eller mere

• Hukommelse 265 MB RAM, 512 MB anbefales RAM,

• Flash Player Adobe / Macromedia Flash Player version 9. 115. 0;

• Internet Explorer version 6 og Firefox med den anden version.

Anbefalet:

• Operativsystem Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3 GHz;

• Hukommelse 2 GB eller derover

• grafikkort NVIDIA GeForce 8800 serien eller ATI Radeon 4800-serien, 512 MB.

Skyrama online spil kræver ingen download og installere, behøver du kun passere Skyrama registrering. Deltag i spillet Skyrama er som følger:

1. Indtast et kaldenavn - det navn, du spiller.

2. Indtast adgangskoden, og gentage det.

3. Angiv e-mail.

4.. Og accepterer vilkårene i brugeraftalen og blive en registreret spiller.

Når registreringen er fuldført Skyrama, være ansvarlig ting at gøre - at bygge sin egen lufthavn!

Spil online spil Skyrama ikke bare interessant, men selv nyttig, fordi her zadeystvuete alle hans organisatoriske evner. Der er ingen restriktioner og begrænsninger for udvikling af lufthavnen - gratis i deres fantasier.

Du er nødt til at konstruere en service kasser for flyvemaskiner og terminaler for passagererne. I Skyrama online alle baseret på princippet om samarbejde mellem aktører - vil være i stand til at organisere flyvninger til hinanden og til at udveksle varer. Lufthavne besøger venner og opfordre dem til at besøge din egen kan slå din lufthavn i den største transport hub!

Spillet indeholder et stort udvalg af fly og landskaber. Din smag og indretning udstyre udvikle et design, der vil give maksimal individualitet egen lufthavn. Udsmykning forskellige lufthavnens bygninger og farverige objekter vil tiltrække sig opmærksomhed fra nye passagerer.

I Skyrama absolut sjovt at spille. I begyndelsen din lufthavn er meget lille og helt udviklet - det har ingen bygninger, ingen infrastruktur og kun én landingsbane. I løbet af spillet, det vigtigste mål er at gøre det til en stor international lufthavn ved at udføre forskellige opgaver.

Med kun én landingsbane, bør sikre, at det altid har været gratis. Bare landede straks bør frigive bånd til andre verserende landing. Efter landing et andet plan, få et mindre gebyr, som senere kan investere i køb af mere moderne fly. Så snart tjene penge nok, skal du kigge i butikken, hvor der er mange nye fly.

Også, undtagen til brug i spillet tjente penge, har mulighed for at bruge deres egne penge. For at gøre dette, skal du blot at omsætte dem i spillet. Således vil du have penge, ikke kun til opførelse af nye luksus bygninger, men også til opførelse af parkeringspladser og busstoppesteder.

Når du er færdig med opførelsen af ​​alle nødvendige bygninger og zaasfaltiruete landingsbanen, bliver nødt til at finde måder at tiltrække passagerer. En sådan metode er opførelsen af ​​lyse fantastiske bygninger. For at opnå succes passagerer spiller en afgørende rolle, så enhver mulig måde at bringe dem til din lufthavn.

Spil online spil Skyrama aldrig kede dig - der er altid en masse at gøre: du nødt til at tage højde for alle luftfartøjer kan gennemføre deres kontrolundersøgelse, kontrol lastning og losning bagage, forberede flyet til den næste flyvning ...

Meget interessant at iagttage personlige liv helte - vil være i stand til at finde ud af, hvem startede det næste nye controllere og hvorfor piloten havde skændtes med senior stewardesse.

Online spil Skayrama tillade sjov og for at tilbringe deres fritid. Kast dig ud i de mest afsidesliggende små hjørner af kloden - gå op i himlen og erobre nye højder!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags