SoccerStar

Alternative navne: SoccerStar

SoccerStar online - gratis browser multiplayer spil sport genren, er indrammet i en humoristisk stil. Udviklere projekt, L39 Studios og udgivet af handlinger Like Dynamite. I spillets verden bør du ikke tage den anstrengende rolle coach, du i stedet selv vil køre rundt på banen og score mål, føler friheden og glæden ved sejr. Din karakter - en novice spiller, der i fremtiden er bestemt til at blive en rigtig stjerne. Du vil helt sikkert føre ham til en lysere fremtid, perfektionere sine færdigheder blæser. Hvad kan score flere mål, jo hurtigere vil komme anerkendelse. Vælg din position og tilbage til berømmelse!

SoccerStar registrering åbner døren til sporten med alle dens perspektiver. Opret konto er ikke svært. Du er nødt til at komme ind på området for særlig form sådanne oplysninger: spiller navn, emailadresse, password. Du skal også vælge kønnet, men også for at sætte et kryds i bekræftelse af accept af generelle vilkår og regler i spillet. Af den måde, under oprettelse karakter, kan du vælge udseende, så der findes en funktion, hvordan du ændrer ansigtet.

Play SoccerStar til rådighed for alle deltagere. Load vil ikke have noget. Systemkrav er lave, og derfor ikke behøver at bekymre dig, at hvis konfigurationen af ​​computeren er den samme kølige ydelse. Den vigtigste ting, der blev installeret platform Windows 98/2000/ME/XP, forelå en af ​​de moderne browsere og Internet var tilsluttet.

Så bliver du en person ambitiøse spillere. Hvad specifikt vil du gøre? Det afhænger af hvad profession vælge mellem følgende valgmuligheder: angriber, midtbanespiller defender og målmand. Afhænger af den klasse af de funktioner, der vil blive tildelt til dig i løbet af kampe. Men under alle omstændigheder bliver nødt til at beskæftige sig med sådanne parametre som anslagsretning, anslagsvinklen, spinde bolden og den kraft af virkningen. Vil være i stand til at afsløre dem korrekt - tror, ​​at succes i din lomme!

Bliv medlem af fodboldklubben - så sammen med din kammerat til at nå de højder af sportslige karriere. Husk, at kun ved at arbejde sammen, kan du vinde det modsatte hold. Det er ikke den form for sport, hvor hver mand for sig selv. I øvrigt, hvis det ønskes, ved den tid, du kan oprette din egen klub, hvis du ikke kan lide at være en del af en af ​​de eksisterende. Muligt for klubben nogle forbedringer, nemlig træner, manager og stadion.

Meget afhænger af forberedelsen til næste kamp. Begyndelse SoccerStar spille du bare nødt til konstant at træne din helt. Andre faktorer påvirker trivsel en fodboldspiller, og dermed på hans tillid. Det er tøj, der kan ændres gennem kostyumizatsii og naturligvis, mad. Hvis du kan forstå meningen med livet af en atlet vil SoccerStar spillet være meget spændende for dig at udøve.

Af den måde, SoccerStar online spil konti og tjene penge. Ellers, hvor er pengene til at træffe alle nødvendige? Du vil tjene vildt valuta og stjerner. Mens niveauet for indtjeningen afhænger af din samme popularitet. Snart vil du være i stand til at råd og en anstændig ferie og god mad, og cool tøj.

Måske du er interesseret i spørgsmålet om, hvor ofte du kan gå på banen med bolden, til at fremvise deres talenter. Mesterskaber vare i sytten dage, og hver dag i løbet af denne tid klubber holder to kampe om dagen. Så det vil ikke være kede! Det skal sige, at holdet oprindeligt bemandet af edb-tegn, er det nødvendigt for dig at starte umiddelbart i stand til at køre bolden.

Funny fodboldkamp er anderledes, gameplayet er let at forstå. Selv hvis du aldrig har spillet i det virkelige liv kører rundt i banen sidste gang tilbage i skoletiden, anyway du chancer på lige fod med andre spillere, selvom de prale et væld af erfaringer. Du hurtigt lære og forstå alle nuancerne. Snart vil fange mig tænker, at dag og kan ikke leve uden artefakter farverige spil! Tilmeld dig nu, at udvikle deres egne udbytte! Jo længere spille den betydelige gebyr, og derfor muligheder. Lad livet fodboldspiller bringe dig glæde! Nyd gameplay!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags