Soldier Front 2

Alternative navne: Soldier Front 2

Soldier Front Game 2 er et gratis online computerspil-stil shooter. Dette spil - en fortsættelse af den første del af de mest populære spil i verden.

Engelsk udføres i spillet Soldier Front 2 registrering. For at registrere i Soldier Front 2 Du skal implementere følgende anbefalinger:

1) Login til spillet Soldier Front 2, ved hjælp af sine søge enhver søgemaskine.

2) Efter dette, vil du nødt til at klikke på knappen « Sing op ». Efter dette skulle du synes før registreringen form af spillet Soldier Front 2. På denne formular kan du også prioritere tilmelding via Facebook (sociale netværk på internettet). Nedenfor er en beskrivelse af standarden registrering i spillet.

3) Så den første linje skal du indtaste din e-mail (din e-mail-adresse).

3) Indtast derefter din fødselsdato.

4) Så skriv kode, der er fremlagt i den næste linje.

5) Og endelig klikke på afkrydsningsfeltet knappen « Sing op og spille ! . " Hvis du klikker på dette, du er enig med alle spillets regler Soldier Front 2.

Spil spillet online Soldier Front 2 voksne kan folk, der har registreret sig på hjemmesiden af ​​spillet. Du skal også være opmærksom på systemkrav til spillet:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( opererer systemet ).

Intel Pentium 4 marts måned. 0GHz - CPU ( processor ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVDIA Geforce 6600 - GPU ( video ).

Direct X 9.. 0 - Sound (lyd).

Soldier Front Game 2 Du kan afspille følgende klasser:

1) Delta Force blev dannet efter talrige terrorhandlinger i 1970 i USA. Denne gruppe blev grundlagt på basis af SAS .

2) Special Forces - han var dannet i 1949. Denne gruppe er russisk. Hun blev oprettet under ledelse af væbnede styrker i Sovjetunionen under Anden Verdenskrig krig.

3) SAS - blev dannet i juli 1941 af David Stirling i Storbritannien. Oprindeligt gruppe blev oprettet for at infiltrere de tyske styrker fra Nordafrika og angrebet bagfra under Anden Verdenskrig.

4) GIGN - Denne gruppe blev oprettet i Frankrig særlige arbejdsgruppe 1973 [_8_ ].

5) GAFE - blev oprindeligt skabt i 1986 for at sikre sikkerheden for VM i Mexico. Nu en integreret del af den mexicanske hær.

6) UDT - Sydkorea U kommando blev oprettet [_85_ ] i 1955 . De støtter stærkt forhold til US Navy SEALs .

Game 2 Online Soldier Front er eftertragtede online spil for dem, der ønsker at føle den militære kamp. Du vil føle dig som en soldat i en af ​​de mest berømte grupper i verden.

SF 2 spil - det er et computerspil for alvor, modige gamere, der nestrashno støde på forskellige vanskeligheder.

Log ind computerspil Soldier Front 2 Live og nyde deres resultater og fremskridt i spillet. Fordyb dig i den utrolige verden af ​​Soldier Front 2 Online er ubesejret denne soldat!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags