Konflikt. The Art of War

Alternative navne: lodninger Inc.

Konflikt Game kunst of War - kampen om magten.

Konflikt AVP - strategiya Art of War, for de brugere, der ønsker at skabe deres egen magtfulde moderne hær og få status af en militær leder og uovertruffen mudrogo pravitelya. Et karakteristisk træk ved denne særlige browser multiplayer online spil er, at folk her kæmper indbyrdes, ingen orker og trolde har militærbaser, infanteri, tunge pansrede køretøjer, fly og ingen eventyrlige figurer.

Vse Handlingen foregår i en fiktiv afrikansk land. Der er mineraler og sjældne ressourcer, og den spiller, der kan styre de miner og magt, vil være i stand til helt at regere verden. Men ikke alle er så enkel i denne verden er en enorm konkurrence, virksomheder og lande, ikke tælle de lokale grupper og bander, ønsker at få, hvad de ønsker. Derfor kun et omhyggeligt designet strategi for sejr, lige bygget en taktik for krigsførelse og klog fordeling af ressourcer inden for den militære base vil give spilleren til at tage stilling, man kan regne med alle andre.

Spillet konflikt AVP tilmelding er nødvendig for at passere det kan være lige et halvt minut, er det nødvendigt at komme med navnet på det tilsvarende felt den e-mailadresse og spillet password, i dette spil er der ingen procedure bekræfter postadresse, umiddelbart efter disse enkle trin, kan du gå videre til den fase af læring.

 

 

Egenskaber konflikt AVP.

Helt fra første øjekast, vil brugeren se den fremragende kvalitet af spillet. Det ses tydeligt alle detaljer og landskaber, selv glat overflade brændende sol brændte jorden. Musikalsk arrangement indspillet baggrund, giver stemningen og lydeffekter supplerer realismen i, hvad der sker på computerskærmen.

Handling i spillet Art of War konflikter begynde med en forholdsvis detaljeret instruktion. Spillet har flere ressourcer til udvikling:

    Brændstof
  • ;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse disse former for ressourcer er nødvendige for indledende byggeri hold, militære, sikkerhedsmæssige og ressourcemæssige bygninger, som i fremtiden vil være at opbygge og styrke hæren er klar til at møde modstandere.

I de tidlige stadier, behøver udviklerne ikke spare den mest værdifulde game valuta - diamanter, så bortskaffe dem er meget forsigtig, fordi på højere niveauer de får ikke så enkel, og de ​​kan have behov for en hel del.

Målet med spillet at skabe en effektiv og kraftfuld hær til at tage kontrol over alle de nye områder er rige på værdifulde ressourcer, men spillerne kan vælge andre måder at udvikle deres underafdelinger. Uden War Soldiers Inc. gjorde det ikke, hvis brugeren ikke vil angribe sig selv, vil det have til at opbygge et stærkt forsvar, eller til at gå gennem diplomatiske kanaler ved at underskrive kontrakter for forsvar eller ikke- aggression.

I spillet, udover de reelle kandidater er foran computere, og der er virtuelle modstandere. Bots er lokale bander, de ikke tøve med at angribe, selv om deres tropper og ikke meget stærk, kan bringe problemer.

Art of War spil konflikt med opdelingen af ​​kræfter - offensive og defensive. Hvad hæren til at styrke strategien afhænger af valget af afspilleren, men i en konstant mangel på ressourcer kan genskabes i et angreb på andre baser, hvilket gør spillet mere aggressive og interessant, fordi blot ingen vil ikke røre. En anden vidunderlig gave fra udviklerne af en bunker, er det muligt at skjule tropper og ressourcer, og efter ophobning af kræfter pludselig til at tale på modstanderen.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags