Sang af solaris

Alternative navne: Sang af solaris

Song of Solaris: ikke alt er roligt i Laputa Kingdom

Browser spillet Song of Solaris tager dig til kontinentet i Laputa, som er kendt for anime fans. Her hersker magiens magt, støttet af teknologi. Historien om dette område kendte hver gang og fredelig, og da den blev domineret af dæmoner. Men de har ikke optrådt i Laputa i fem hundrede år takket være ordren. I løbet af denne tid lykkedes beboerne at vænne sig til et stille liv, og på de grønne marker græsser enhjørninger fredeligt. Men de onde kræfter erklærede sig igen, og beboere begyndte i stigende grad at lægge mærke til monstre på deres marker. Det er på tide at opfordre modige helte, som ikke er bange for at spille Song of Solaris, der udrydder skurkene.

Personaler, klasser og kæledyr

Når Song of Solaris-registreringen er færdig, skal du begynde at udforske indstillingen. Sproget landets befolkning ligner en smukkere babydukke med store øjne, stikker ud haler, korte nederdele og trusser, børnehatte. Samtidig kan ansigtet på en mandlig karakter vokse et tykt skæg, og en lille pige vil svinge et damaskesværd. Og denne hær er klar til at modsætte sig de frygtelige dæmoner og formidable monstre.

Alle tegn er opdelt i seks grupper:

  • Trollerne er ikke de bedste kæmpere i nærkampen, men de er ikke mere forfærdelige, når det kommer til psykologisk angreb. Ved hjælp af totems og magi tager de kontrol over fjendens enheder og styrer situationen på banen.
  • Krigerne strejker mesterligt med deres sværd og vender fjenden ansigt til ansigt. Efter dem er resten en smule arbejde.
  • Skytterne holder sig væk fra frontlinjen, men fra lange stillinger straffer straks fjendens hær og lancerer deres pile på den.
  • Jægere sporer en modstander, bevæger sig over banen og kommer ind i en fjenders enhed. De har en høj hastighed og en høj ødelæggelseskoefficient.
  • Magi er stadig fans af massakren. Med hensyn til de gamle magi anvender de dygtigt dem til fjendens masseødelæggelse. Men fysisk så svag, at de ikke modstår en lille jab.
  • Shamans slår tambouriner og opfordrer til hjælp fra spiritus, når sårene af kammerater skal helbredes. De kan kaldes pacifister, der ikke dræber sig selv og beder om frelse af dem omkring dem. Med deres hjælp bevare forbundne krigere sundhed og erhverver midlertidig ukrænkelighed.

I fantasyverdenen er det almindeligt at erhverve forskellige dyrehjælpere, og dette produkt er ingen undtagelse. Her kan du vokse din egen eller temme et vildt dyr, men udover dyr, vil spillere, drager, elve, robotter og planter ledsage spillerne.

I begyndelsen er kæledyr i to stater: babyer eller vildt. Spædbørn skal forbedres hele tiden, akkumulere erfaring i kampe og erhverve objekter. Du kan få en assistent på forskellige måder:

  • Besejr monsteret i kamp, ​​og tæm derefter ham
  • Investigering fangehuller på jagt efter et kæledyrs æg
  • Gæt et æg til nogle præstationer, eller deltage i spilbegivenheder
  • Forsøg den forbudte gamle måde og tag drageæget ud af bossens breathless body

Hvad at forvente fra fighting

Fighters i iPlayer Song of Solaris forekommer som en trin-for-trin handling, når efter hvert af dit lunge følger en modstander svar. Du kan bruge "avtoboem", men kun i tilfælde, hvor fjenden bare ikke kan forårsage alvorlig skade. I andre tilfælde garanterer funktionen et 90% tab på din side.

De sværeste at kæmpe med cheferne og for at besejre dem, skal du have tid til at akkumulere nok færdigheder til ikke bare at afvise, men for at knuse fjenden med magt. Men sejren vil blive tildelt af udviklerne, og du får en anstændig belønning.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags