SpaceInvasion

Alternative navne: SpaceInvasion

Bekendt med spillet SpaceInvasion online. Gloss nye universer og destruktion af verdener, der er millioner af år gammel, kan du nyde omfanget af dette spil til fulde. Online spil SpaceInvasion starter i browseren. Men før du dykke i hovedet stjernernes kamp, ​​se på, hvad systemkravene er for os spillet. SpaceInvasion online spil kører i en browser. Skal fungere korrekt, skal du installere Adobe Flash Player. I øjeblikket understøttes næsten alle populære browsere. Som for hardware - nok niveau og computer Pentium 3 med 16 MB RAM, den vigtigste ting, der havde adgang til internettet.

Deltag i spillet Space Invasion ikke forårsage selv det mindste problem. For at begynde at spille skal du angive din valgte kaldenavn - øgenavnet, password, e-mail-adresse, fødselsdato, bopælsland og angive din accept af vilkårene i denne aftale. Tilmeld SpaceInvasion giver dig mulighed for at modtage nyhedsopdateringer spil, såvel som væsentlige spilbegivenheder til din postkasse, hvis du ønsker, kan affiliate distribution.

SpaceInvasion online-registrering giver dig mulighed for at være i en af ​​verdens galakser. Du kan oprette din egen stjerne-system, eller indgå en allerede eksisterende.

Center din stjerne galakse - den planet, der kan have mange fordele, men der kan være ulemper. En af de vigtigste kvalitetsparametre af planeten - tilgængelighed af ressourcer til udvikling (Kryptonite, malm, metal, krydderi), kan arten af ​​atmosfæren også komplicere dit liv og energi kan producere en af ​​tre måder. Også hver planet har sin egen temperatur, dets fysiske dimensioner og koordinerer i galaksen. SpaceInvasion online spil, så du hurtigt kan forbedre din planet, økonomiske og militære udvikling i verden kan du se i "gennemgang af planeten." Også, du er nødt til at se bygninger, gennemføre videnskabelige forbedringer og opbygge og træne flåde.

Afspil SpaceInvasion online, altid spændende, det hjælper til at slappe af, men det vil blive, hvor du er nødt til at bruge din brød fordi uden kompetent, taktisk og økonomisk forberedelse af din flåde og din planet bliver ødelagt modstandere.

Hvis du beslutter dig for at investere ressourcer i videnskab - det er en meget god flytte, fordi invistitsii i videnskab medføre en stigning i udvinding af ressourcer eller magt af flåden. Blandt de bygninger, værd at nævne mine, der er involveret i udvinding af metaller, kryptonit - to store bygninger, der giver energi og ressourcer til at opbygge. Den resulterende rigdom skal opbevares på lageret. Spil online spil SpaceInvasion du meget ofte, og du kan følge livet i jeres planet, men glem ikke om slaget flåde og enhver respekt spiller skal have sin egen flåde. I butikken har du mulighed for at købe en speciel opgave, der vil arbejde, mens du spiller SpaceInvasion. Med Space Invasion kan du spille overalt med internetadgang - uanset om det er en mobiltelefon, tablet eller gammel computer. Stellar kamp at bryde ud af dine planeter vil give dig mulighed for at møde nye mennesker og have det sjovt.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags