Space Pionerer 2

Alternative navne: Space Pionerer 2

Space Pionerer 2 online - dette rum browser strategi, hvor man kæmper om magten i rummet. Målet - at skabe en uovervindelig imperium i galaksen, koloniserer favorit planet, udvikle industrielle kompleks interplanetariske eller oprette en uindtagelig forpost.

Online spil Space Pioneers 2 ikke kræver installation af spil-klienten og er tilgængelig i enhver moderne browser. Alle, der er nødvendig for at starte spillet, det er Registrer Space Pioneers 2..

På forsiden er der en tilmeldingsblanket, hvor du kan vælge den metode for registrering, der er to.

For det første ved hjælp af en konto på Facebook eller Google, ved at klikke på den relevante knap og følg instruktionerne fra registreringen i spillet.

Hvis du ikke registrerer en konto på Facebook og Google, så er du nødt til at bruge den anden metode, registrere Looki-konto direkte fra hjemmesiden af ​​spillet: registreringsfelterne indtaste et login (navn), e-mail og adgangskode, og derefter acceptere aftalen med spillets regler, og tryk "Registrering". Tilmelding på dette spil Space Pionerer 2 færdig. Derefter kan du klikke på "Play! . "

Vigtigt! Looki-registrere en konto, vil du automatisk få adgang til alle spil-fællesskab!

Hovedformålet med spilleren er at opbygge og udvikle deres galaktiske imperium. For at nå dette mål vil det være nødvendigt at opføre flere vigtige bygninger, som vil give ressourcer til konstruktion og udvikling af Imperiet.

Online spil Space Pioneers 2 har tre typer af ressourcer: metal, krystal og tritium.

Metal og Krystaller er nødvendige for at være i stand til at bygge en bygning, samt til studiet af forskning, men for nogle formål kan det være nødvendigt også Tritium (det er også bruges som brændstof til skibe).

Ud over disse ressourcer, er der stadig nanobots - er en betalt ressource, der kan reducere den tid af opførelse af bygninger, skibe og tidsstudier.

Spillet har en værdi, såsom energi (det signalerer om de resterende og den samlede mængde af energi).

Space Pionerer 2 online spil for udviklingen af ​​sit imperium har sådanne bygninger

Metalloshahta, Kristalloshahta Synthesizer og tritium - disse bygninger tilvejebringe de nødvendige midler til byggeri;

SES, GPP og vindmøller - er involveret i produktionen af ​​den nødvendige energi bygninger;

Shipyard - her vil bygge nye skibe, desuden reducerer værftet byggede dem

Laboratory - vil her blive undersøgt de forskellige studier, desuden reducerer den tid af deres laboratorieundersøgelse;

Building Trust - denne bygning reducerer opførelsen af ​​alle bygninger,

Trading database - du kan gøre handler mellem spillerne og leje Voyager,

Veksler - her kan du konvertere unødvendige militære enheder i ressourcerne og leje, da han Veksler og Megautilizator;

Androidozavod - tak til ham, reducerer opførelse af andre bygninger, skibe og forsvar betydeligt

University - tak til ham mindre tid til at studere forskning

Prombaza - giver dig mulighed for at tilføje byggepladser, kan udføres parallelt konstruktion af miner og energianlæg.

Spil Space Pionerer 2 online har to specialiseringer: Merchant og Warrior.

Hvis du kan lide at kæmpe, vedligeholde op slaget, så er det bedre at vælge - Warrior, og hvis prioritet er placeret ledende fredsmissioner, så er det bedre - Merchant.

For yderligere oplysninger om disse to erhverv kan læses på gaming fora.

Spillet har otte afsnit: Økonomi, Skibe, service, Navy, System, handel og andre spillere. Hver sektion har sin egen menu, hvor du kan vælge et emne til et bestemt spil problem. Så spille spillet Space Pionerer 2 online er ganske interessant.

Bemærk at de første 14 dage af din karakter vil være beskyttet mod angreb, så begynder at spille spillet online Space Pionerer 2, anbefaler jeg at bruge den til at fange udvikle deres planet.

En anden meget interessant træk ved dette spil, det er Holiday. At være på ferie, din flåde og planeter delvist omdannes til et andet underrum, der ikke tillader andre deltagere i spillet, på mange måder, til at angribe dit imperium. Desuden løbet af ferien, miner fortsat at udvinde ressourcer (ikke ved fuld kapacitet), skibe fortsætter med at mødes og bygge bygninger.

Ligesom mange andre spil, er der en mulighed, hvis du ønsker at blive medlem af Alliancen eller oprette din egen. Hvorved der er nogle fordele i spillet.

Generelt spille Space Pionerer 2 er sjovt og spændende for alle, der elsker plads eventyr.

Space Pionerer 2 Online tilmelding er åben for alle, denne mystiske verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags