Space Rangers HD

Alternative navne: Space Rangers HD

Spil Space Rangers HD: Revolution - et perfekt eksempel på, hvordan at genudgive spillet i HD-format kan ændre hendes liv. Med det nye projekt vejrtrækning fans kan "huske de unge" ved at spille dine foretrukne spil på en helt ny format. Hertil kommer, at sandsynligheden for at tiltrække et nyt publikum er stor nok - unge spillere endelig være opmærksom på de Space Rangers, opfatte dem som noget nyt og værdig, ikke mens han så som et gudsforladt sjælden bog, hvor han spillede flere af deres bedstefædre.

På det tidspunkt, spillet Space Rangers HD: A War Bortset skabt en sensation, bliver den første og eneste projekt, der med held kunne kombinere de bedste elementer fra de mest forskellige spilgenrer. I den anden del af spillet noter sammenflettede RPG og arkade, strategi og tekst quests. Derfor udviklere og det blev besluttet at puste nyt liv i dette spil. Ud over det nye format projekt prale tilføjelse af nogle opdateringer.

Før du spiller, skal være Space Rangers HD: download revolution. Til dato, spillet kører problemfrit på alle eksisterende operativsystemer, hvilket er ganske behagelig og nem at skelne fra mange andre projekter. Desuden kan projektet køre problemfrit selv på widescreen-skærme, er billedet i dette tilfælde ser simpelthen fantastisk. Ingen tvivl om, i den opdaterede version af spillet Space Rangers HD: Revolutionen vil være langt mere interessant at spille, ikke kun gennem bedre kvalitet, men cool grafik.

Er blevet tilføjet, og nogle af de nyskabelser i selve gameplayet. For eksempel besluttede udviklerne til yderligere at komplicere processen med kamp og militant udover robot dominators tilføjet en ny klasse fjender - plads pirater. Spænding på det spil, du vil føle sig umiddelbart efter vil være i stand til Space Rangers HD: A War Apart download. Afslør hemmeligheden og fortælle dig, at du kan vælge, hvilken side til at forsvare din karakter. Nu kan du blive som en part i menneskelig koalition og støtte de onde kræfter.

Har undergået væsentlige ændringer og en liste over foreslåede opgaver. I udkastet version af HD-quests og missioner blev meget mere og gøre dem vil være endnu mere interessant. Spillet blev gennemført forhandling funktion og tegn kan påvirke deres modstandere, opfordrede dem til at ændre deres sind og "octyl" så at sige.

Hurry tur i Space Rangers HD: The Revolution skibe tekst eventyr elskere, fordi her deres antal steget med flere gange. Du vil være i stand til at praktisere mindfulness og logik, intelligens og smidighed.

For at visualisere (for dem der ikke har oplevet spillet) og sammenligne med den tidligere version (for dem, der allerede havde erfaring med projektet), foreslår vi at kigge efter spillet Space Rangers HD: Revolution video trailer, der er beskrevet i detaljer alle de mest vigtige nuancer af spillet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags