Spiral Knights

Alternative navne: Spiral Knights

Spiral Knights - multiplayer online rollespil spil. Kombinerer en række genrer. Skabt for elskere af eventyrlige rejser gennem ukendte verdener. Du vil lære Clockworks planet og kæmpe dens indbyggere. Spiral Knights spil kan synes temmelig enkel, men stadig i fremtiden, vil du føle hele sin fascination.

Hvad ville have til at bevæge sig hurtigt til gameplayet værd at begynde at oprette din konto i spillet. Spiral Knights Hvem deler du en anden gang. Kun korrekt specificere de krævede data:

  • Indtast din e-mailadresse,
  • Invent og skrive din adgangskode ned, der består af ikke mindre end seks tegn.

Og straks kan begynde at spille spillet Spiral Knights. Her i de tidlige stadier kommer du op med et navn til din karakter, eller du kan bruge et tilfældigt valg af navn på Internet-programmet. Og derefter oprette en karakter - hans skikkelse af de foreslåede fire muligheder. Du vælger den oprindelige udstyr, og ved den måde, når din karakter selv allerede har et sværd, skjold og pistol. Stadig nødt til at beslutte om den farve, der i fremtiden ikke længere kan ændres. På dette tidspunkt, du har tildelt til din karakter.

Nu begynder. Uncharted planet - Clockworks, får du en uventet nedbrud dit skib. Og du med hans tre kammerater, ligesom du beslutter izvedyvat territorium. Du befinder dig i byen Haven. Her er der utroligt. Verden er så fantastisk, at ændringerne konstant leveret.

Spiral Knights spille i overensstemmelse hermed, som du kan sammen i laug, der består af fire personer, og kæmpe alene.

Alt dit udstyr og nødvendige elementer i spillet, har du mulighed for at videresælge på auktion, eller bare købe. Men så er der den ideelle løsning for at tjene

  • Auktion og indtægter
  • Poletter;
  • Kraft;
  • Opskrifter,
  • Videresalg.

Auktion og ressourcer - evnen til at sælge dine eksisterende ressourcer i auktionen, mens opsporing af de mest løb og dyre ressourcer.

Tokens - som ekstra indkomst. På hvert niveau vil falde ud af kister.

Kraft - sælger ting at opfede priser.

Opskrifter - Salg af tidligere købte på billige opskrifter.

Videresalg - ved udløbet af auktionen - til at byde på dit produkt og sælge det.

Generelt er det nødvendigt at vende sådan svig og forbedre dit udstyr.

Spiral Knights online spil udviklet tegneserieagtige grafik, som en simpel, men temmelig høj kvalitet. Så du ikke bliver afskrækket, disse spil giver en masse sjov og spænding. Gameplayet er også temmelig underholdende, sådan en overflod af massekampe ikke er opfyldt overalt.

En mulighed for at spille spillet Spiral Knights gratis, producenter automatisk øge deres kreds af fans, og dette tiltrak andre spillere.

I denne spændende verden, og alle kan falde, men holde fast i det temmelig er ikke let. Men det er værd at prøve din hånd! Dernæst i verden af ​​det ukendte!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags