Star Wars Battlefront 2

Alternative navne: Star Wars Battlefront 2

Lange ventede Star Wars Battlefront 2 spil.

Targeted tre udviklingsstudier fra Sverige, Canada og England har samledes for at samarbejde om efterfølgeren til Star Wars. Spillet Star Wars Battlefront 2, er en skydespil med evnen til at skifte mellem den tredje og den første person. Tre tilstande er også tilgængelige:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Mnogopolzovatelskiy
  • Kooperativnyy

Deltag i rumskampe kan op til 40 deltagere. På Xbox One og PlayStation IV kan venner styre begivenheder på en delt skærm, og erfaringerne, præmier og præmier overføres til spillet via netværket. Men hvis du vælger en pc, bemærk at i dette tilfælde er en delt skærm ikke mulig.

Emne kampagne.

Begynd at spille Star Wars Battlefront 2 spil, du vil blive deltager i en 30-årig begivenhed, der indeholder perioden mellem den sjette og syvende del af det episke. De tager for øjeblikket, da kejser Shiv Palpatine dør under kampene på Endor, og den anden dødsstjerne eksploderer. Da begivenhederne hovedsageligt kommer fra den kejserlige side, vil spillerne kunne observere udviklingen af ​​den første orden og dens yderligere modstand mod modstanden.

Iden Versio førende heroine og kommandør for "Inferno", hylder drømmen om hævn over oprørerne for imperiet. Selvom hun selv så døden af ​​den anden Death Star, brød den ikke hende, men kun hærdet og hærdet, gav beslutsomhed. At være tro mod Palpatine husker hun sin sidste ordre for at undertrykke oprindelsen og er fast besluttet på at holde ordet givet. I hendes hold er kun de bedste krigere, der er villige til ubetinget at opfylde nogen ordre. Dette får dem til at plove galaksen, spore ned imperiets fjender.

Hvis du downloader Star Wars Battlefront 2, vil du blive en deltager i spændende rum eventyr og vil kunne handle på vegne af berømte helte. For eksempel, når handlingen foregår på jorden, og omkring 40 mennesker deltager i kampen, er der en chance for at spille rollen som Kylo Ren eller Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul og andre berømte personligheder.

Efter at have begyndt at spille Star Wars Battlefront 2, vil du se, at plottet dækker tre midlertidige epoker, som skelner dette spil fra den forrige. Normalt interagerer heltene i hver æra kun inden for de grænser, der er tildelt dem, men der er undtagelser. I nogle tilfælde kan tegn fra forskellige perioder mødes for afgørende handlinger. Steder, hvor kampene udfolder sig, skal også være kendte for spillerne. Disse er Hote, Yavin, Teed, Starkiller base, Mos-Eisley og andre legendariske steder.

. Signifikant bedre, i sammenligning med det tidligere legetøj var systemet med pumpesoldater og flere divisioner i klasser.

  • Pile er effektive på mellemliggende afstande. Hjælper tyngre kæmpere til at bryde igennem fjendens lejr.
  • Heavy fighters holder forsvaret, tager brunt af sig selv.
  • Officerer øger kampgruppens kampkvaliteter.
  • Specialister for forsvarseksperter, der arrangerer geniale fælder for fjender.

Pumping lagrer ingen overraskelser, og erfarne spillere vil hurtigt finde ud af hvad der er hvad. Faktisk skal udviklingen og indkøb af mere avancerede våben og udstyr udføre forskellige opgaver, deltage i kampe mv. d.

Teknik i Star Wars Battlefront 2 giver både jord og luft. Går til at erobre stjernerne, vil klare små skyttegange og rumskibe som T-65 Crusader og Millennium Falcon. Et fleksibelt system med indstillinger giver dig mulighed for at skabe ikke kun unikke krigere, men også krigere. Jo mere oplevede din karakter, jo mere grundigt pumpede han, og jo bedre hans skib, jo større chance for at vinde.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags