stjerne Konflikt

Alternative navne: stjerne Konflikt

Star Conflict spil legenden om kosmos.

The spil Stjerne Konflikt er et multiplayer online projekt, som for historien om dens eksistens tiltrak sig opmærksomhed fra mange spillere. The Star Conflict fortæller om en historie, der skete uden for planeten Jorden. Folk, der har mestret den teknologi af rumfartøjer, og intergalaktiske flyvninger, blev tvunget til at forlade deres egen planet, og vil komme til at mestre nye verdener. I fjernt rum opdagede de fragmenter af en mægtig civilisation, der blev ødelagt af en ukendt kraft. Nu forskellige foreninger og organisationer kæmper om magten i de store interstellare rum, indgå voldsomme kampe mellem sig selv.

The galaksen er beboet ikke kun af mennesker, men også af udenjordiske væsener. Deres rumfartøjer har mange ændringer og overgå teknik jordboere.

Star Konflikt er et rum simulator, forfatterne af projektet kalder det en kommando spil, som alene spilleren på et tidspunkt simpelthen ikke kan klare. Spektakulære luftslag venter på brugere i projektet, kan de deltage i hold, gået sammen med andre spillere og føre kampe for liv og død med virkelige fjender øjeblikket sidder foran computerskærme. Valget er altid, dem, der ikke tiltrukket af realistiske regimer, kan bruge tid, udføre forskellige missioner, og de er i spillet bugne.

In spillet er der en funktion kaldet"Open World", kan du få der ved at lave en hyper hoppe. Det har en lang række forskellige steder, spilleren får fuldstændig handlefrihed, kan han begå plyndringer og udvinde værdifulde ressourcer, at vinde en computer eller reel rival. På trods af at i det åbne rum er der anarki, politiet i den stadig eksisterer, at vælge den side af godt eller ondt, spilleren bestemmer sin karma.

Virtual verden stjerne Conflict

Despite det faktum, at spillet allerede har millioner af brugere, vil det aldrig være for sent at slutte sig til plads krige og eventyr. For at gøre dette, skal du downloade Stjerne Konflikt, da dette er et online klient spil, kræver det et program installeret på en personlig computer. Efter denne procedure, spilleren flytter til den virtuelle verden af ​​Star kampe, hvor han kan spille gratis. Hent Stjerne Konflikt kan ikke være på den mest kraftfulde og moderne computer, bør det have en gigabyte RAM og kun to gigabyte plads på harddisken.

Spacecraft i spillet af tre klasser, og hver klasse har sin egen særlige formål og karakteristika:

  • Interceptors er de mest manøvredygtig og små skibe, de er designet til lyn angreb på genstande uden forstærkning. Med deres hjælp kan du komme tæt på fjenden, påføre betydelig skade og hurtigt undslippe. Modifikationer af disse skibe kan anvendes til rekognoscering og sabotage. De har den svageste rustning.
  • Ground-angreb fly er middelklasse, de har bedre beskyttende egenskaber end tilløbsbassiner, størrelsen er større, det er derfor de våben er mere magtfulde, men de er mindre hurtigt. De er opdelt i hold, slagtøj og spærreild. Førstnævnte er nødvendige for at styrke de allierede, sidstnævnte for gennembruddet og den tredje til aflytning.
  • The fregatter er den største, godt bevæbnet kampfly. De har også forskellige roller: Der er behov for teknik til forskellige bygninger, fregatter dækninger - fungere som skjolde, langtrækkende dem - er fantastisk til kampe på store afstande.

All denne sort af teknologi kan leveres med forskelligt udstyr, installere ekstra moduler og våben. Da niveauerne går og erfaring stiger, udvikling af piloten forekommer også.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags