Stjerne Supremacy

Alternative navne: Stjerne Supremacy

Udviklere Aeria Games har altid været berømt for deres store smag og geniale ideer. Nyt spil Stjerne Supremacy - nuværende og værdig bekræftelse. Dette rum strategi. Af tradition, for mere eller mindre alvorlige barn gemmesteder grafik og vanedannende spil. Dette projekt er allerede blevet registreret flere millioner mennesker fra hele verden, og i betragtning af, at antallet af registrerede brugere er stigende, noget i dette spil, ja der er vanedannende!

Star Supremacy online vil give dig mulighed for at føle sig som en rigtig plads ranger. Du har nu til at vænne sig til at flyve i rumskibe og adfærd kamp med udlændinge. Spillet har flere menneskeracer, som hver har sine egne særlige evner. Din mission - at holde fred i rummet, som du udstedte våben og udstyret med den nyeste teknologi rumskibe. Hver kamp er helt i dine hænder - du kan tænke på alle inde og ud, vælge den mest hensigtsmæssige og effektive strategi. Tro mig, det antal fjender, der gerne vil kontrollere dig for styrke, vokser hver dag, men fordi du ikke behøver at gå glip af. Og takket være den gennemførte klassen og kompetent formår at holde kampe og kampe vil blive endnu nemmere, end det måske synes ved første øjekast.

Hvis dette online spil, så selvfølgelig i Star Supremacy registrering vil simpelthen nødt til at starte gameplay. Selv om dette browser spil, efter at du tilmelder dig, skal du downloade og installere Unity Web Player, som kan downloades direkte på hjemmesiden Aeriya, og efter installationen, kan du nemt spille direkte fra din foretrukne browser. Selv her og der (endnu? ) Russisktalende ledelse, forstå spillet er ikke svært for nogen, samt tilmeldingsblanketten. Alt bliver klart på et intuitivt niveau, ja, ordbøger og oversættere i tilfælde af en nødsituation ikke er blevet annulleret, selvfølgelig!

For at starte registreringen, skal du klikke på knappen «Play gratis», som er placeret i bunden af ​​spilsiden.

Efter at du vil se en formular, som du skal udfylde og begynde at spille i Star Supremacy. Læs omhyggeligt alle de tips og tricks af systemet og til gengæld fylde formularfelterne (du bliver nødt til at indtaste et brugernavn, kodeord, e-mail).

Hver spiller underskrevet, hvis det ønskes, kan i stedet for at udfylde formularen vælge godkendelse ved hjælp af din konto på netværket Facebook, som i høj grad fremskynde processen. Og hvis du har spillet før et af de spil Aeria, så registreringsprocessen for jer alle vil blive reduceret til ingenting, kan du bare gå under de tidligere registrerede data.

Din galakse er allerede venter på dig. Spil spillet Stjerne Supremacy interessant, fordi det hele tiden nye opgaver og quests. Vær forberedt på løbende udvikling og forbedring. Få kontrol over handelsruter, og du kan få kontrol over stjernerne! Og glem ikke, at for at spille gratis Stjerne Supremacy nogen kan! 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags