Star Wars: Empire at War

Alternative navne: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War spil, hvor hændelser forekommer, som i rummet, så på jorden. Dette spil er et strategisk computerspil, historien består af en unik Star Wars trilogien.

Spillet har kun to spil-modes: kampagne mode og Galactic Conquest. Hver tilstand har sine egne karakteristika:

1. Kampagne mode. Er en klassisk historie RTS.

2. Tilstand Galactic Conquest. Det er den tilstand med den globale strategi og taktiske kampe og i realtid.

Spil Star Wars: Empire at War kan downloade kun voksne spillere. For mindreårige brugere adgang til spillet er lukket. Download

Star Wars: Empire at War har du mulighed for og alle andre sites, der tilbyder denne mulighed. For eksempel, kan dette gøres på torrent.

Har du en fristende mulighed for at se vildt

Star Wars: Empire at War video. Dette kan gøres på spillets officielle hjemmeside eller på youtube. I videoen afslører grundlæggende oplysninger om spillet, beskriver mission, spilmodes og meget mere.

Spil Star Wars: Empire at War er mere interessant tilstand Galactic Conquest. Denne tilstand er opdelt i flere dele:

1. Strategisk del. Her har du til at bygge store bygninger, flåde og bly tropper på strategisk kort. I løbet af spillet kan du udføre forskning og opfinde nye teknologier, nye skibe og nye våben. Der er flere teknologiske niveauer. Rebels i dette spil er ikke at udvikle deres egen teknologi, og de tager væk fra Imperials enhver udviklede teknologi, som bliver de vigtigste oprørerne.

2. Opstilling del. Taktiske kampe, konstant opdelt i rummet og planetarisk. De forekommer i realtid. I rumkampe konstant omfatter et begrænset antal skibe. I spillet de nye skibe er kaldt ind som forstærkninger. Ud over kampen station, kan den forsvarende part har ekstra radarer. Også til stede på batteriet planeter. Afhængig af størrelsen af ​​skibet er følgende ramte områder: kanoner, skjold generatorer, motorer, rustninger og hangar.

Star Wars: Empire at War våben er af flere typer:

1. Varierede våben.

2. Nærkamp våben.

Afhængigt af situationen, vil du bruge en bestemt type våben.

I spillet Star Wars: Empire at War, kan du spille forskellige karakterer fra Star Wars. De fleste af dem kan deltage i rumkampe og andre tegn kun i jord kampe. Der er tegn, der giver dig bonusser, men som ikke deltager i kampene.

Du kan aktivt bevæge sig rundt på slagmarken, capture bygninger og bruge specielle evner, men du kan ikke skyde.

I jord slag kæmpede lyssværd og aktivt bruge Kraften.

Er også til stede i tillæg til de karakterer i spillet og støtte navnløse figurer, som du kan leje en spiller. De kaldes dusørjægere, agenter, smuglere, og så videre.

SW EAW spil for rigtige kendere af Star Wars!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags