State of Decay

Alternative navne: State of Decay

Spil State of Decay er et helt nyt projekt. Dens officielle udgivelse vil se alles gamere meget snart - den 29. november. For at begynde afspilning af programmet vil være gennem Steam, som tidligere nævnt omkostning af spillet vil være 6,99 dollars. Skaberne af spillet lover at præsentere noget ud. Noget, der kunne producere kun en fantasi. Dette spil vil være en velsignelse for de spillere, der elsker historier om zombier og bare hans liv ikke er gratis online spil.

Aktion State of Decay online sker i verden efter afslutningen af ​​verden. Efter returnering af moderen til alle zombie verden, som vi plejede at se ham, forsvundet. Menneskeheden er forsvundet næsten fuldstændigt. På jorden kun et par heldige overlevende, blandt dem din karakter. På skuldrene af de heldige nu bærer en utrolig ansvar, fordi de er nødt til at redde verden og bringe ham tilbage til hans tidligere liv.

Helt ærligt, dette spil er ikke for sarte sjæle. Her har du til at overleve og gøre det har tid. Da udviklerne af projektet, nu spille spillet State of Decay vil være meget sværere, hvilket gør gameplayet i sig selv vil være utrolig spændende og interessant. Att alle spillere til rådighed stort antal quests og missioner for at overleve, kan du få en masse resultater, og vil være til din rådighed de mest forskelligartede våben.

Da dette er et online spil, derfor bør du allerede have gættet, at i staten Decay registreringen er obligatorisk proces. Du bliver nødt til at pre-installere programmet Steam (hvis du er en spiller med et væld af erfaringer, er det mest sandsynligt allerede har dette program på din computer) og registrere det. Og først efter at du vil være i stand til at købe spillet, installere det på din computer og registrere din konto i det.

Du bør ikke skræmme af, at nu på hjemmesiden for spillet er der ingen ord på russisk. Først skal du have noget problem at forstå alt intuitiv, og for det andet under registreringsprocessen vil du være til rådighed for Steam russisk interface, så hente og installere programmet for dig, er ikke svært.

For at begynde at spille State of Decay, du kan angive de sædvanlige legitimationsoplysninger: brugernavn, password, e-postkasse.

Dette er helt usædvanligt verden af ​​zombier. I virkeligheden er dette spil er en slags gennembrud. Dette spil - en konstant eller stoppe kapløbet om overlevelse. Hvad gør projektet endnu mere charme, er manglen på en overlagt plan udviklere. Dit liv er i dine hænder. Må ikke regne med plottet i spillet, din succes vil afhænge af dig og hvor stor succes vil være din frelsesplan!

Trods det faktum, at indtil der spiller State of Decay fri mislykkes, en masse spillere har allerede udtrykt deres vilje til at købe adgang til et projekt for at afprøve alle dens funktioner.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags