Steamcraft

Alternative navne: Steamcraft

Steamcraft Game - browser shooter på biler med dampmaskine. Spillet er lavet i steampunk genre.

Plot af spillet Steamcraft

Plot fortæller om to opfindere. I det sidste kvartal af det 19. århundrede drak englænderen William Howard og hans ven James Woutt i en af ​​spisestederne i udkanten af ​​hovedstaden i Storbritannien. Emnet for samtale var interessant: en ny opfindelse af tiden - dampmotorer. Under den aktive diskussion havde de en ide. Det var, at hvis du kombinerer biler med en dampmotor med gladiator kampe, så får du noget interessant. Det ville også være interessant, hvis nogen skaber et mesterskab i disse kampe, hvilket i sidste ende kunne blive internationalt. Og internationale turneringer er en måde at tjene penge ved hjælp af investorer og et stort antal fans.

Og her har Howard gået, og hvorfor skulle de ikke selv arrangere internationale turneringer blandt dampmotorer og tilbød deres ide til en ven. Han var lykkeligt enig.

er blevet år 1881. Nu vidste William Howard og James Watt hele verden, fordi de var de vigtigste i den internationale steamcraftforening. (Forkortelse - FISA). Denne gruppe var kendt over hele verden. Det bestod af arrangørerne af kampene, medlemmer af panelet af dommere og forhandlere detaljer. Vandsportmesterskabet er blevet meget populært over hele vores planet. Næsten i hver storby var en arena, der blev kæmpet for dampskibe. Arenaen var meget større end Colosseums store amfiteater. Sådanne arenaer blev bygget, ofte i udkanten af ​​byen eller generelt udenfor byen. Årsagen til dette er deltagerne i kampene - biler med ægte våben om bord. For at blive en mester i dampskibe, skal du slå hver modstander.

World Steamcraft

Hvis du vil føle dig selv i rollen som en deltager i denne begivenhed, skal du sørge for at spille iPlayer Steamcraft på vores hjemmeside. I spillet kan du bygge din egen unikke bil, der kan flyve eller køre. Hvis du ikke selv ønsker at oprette din bil, så kan du købe en bil i butikken. I det kan du ikke kun købe en færdig bil, men også købe bestemte dele. Du kan også sælge uønskede auto dele for at tjene penge, købe hovedvåben eller male din bil.

I verden af ​​dampfartøjer vil du møde:

 • Kæmper på dampmotorer
 • mange felter
 • A forskellige maskiner og typer af våben
 • Wonderful Graphics
 • Vejrændringer, days
 • Holdkampe med friends
 • Vælgelse af modstandere af dit level
 • Bright explosions

Steamcraft spil, kan du på vores hjemmeside, for dette, du skal udføre flere handlinger, som omfatter Steamcraft registrering. For at gøre dette skal du udføre flere trin:

 • Vælg e-mail i den tildelte for dette felt
 • Tænk på et spil navn
 • Work et password
 • Tilslutter sig regler

After registrering, vil du kunne begynde dynamiske og hurtige kampe i en tilfældig arena. Vælg enhver tid på dagen, om natten eller dagen. Du kan oprette dit eget hold, som dine venner vil komme ind for at forene i kampe mod dine rivaler. Under kampen, demonter fjenden om detaljerne, du kan fraråde din modstanders hjul, hætte eller hovedvåben. Ved hjælp af kritisk skade er der mulighed for at afslutte din modstander!

. Mød dine fjender i dampmaskine maskiner nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags