StreetCrime

Alternative navne: StreetCrime

Ikke hvile på laurbærrene og russiske udviklere af online spil. Ikke så længe siden spillet blev præsenteret StreetCrime. Dette projekt kan være kendt for dig i tidligere versioner. Nu er han mere raffineret, opdateret og forbedret. Spillets plot vagt minder om alle tidligere versioner. Handling i spillet finder sted, efter den forfærdelige krise, der ramte alle større Mafia familier. Dette udløste begyndelsen på en vild kamp om kontrol og magt over genoprettelsen af ​​en lille mængde af resterende ressourcer.

I StreetCrime beskriver levende online begivenhederne i den efterfølgende krig forekommer mellem mafia klaner, der ikke efterlader et eneste levende spor - kun kaos og ødelæggelser. Byens gader i farlige fælder fra aggressiv regimeskifte, men det ville være under de nye ledere, kan ikke vide nogen. Hvad kan du gøre i hele denne situation? Du vil være i stand til at genvinde magten og give fred til verden!

Mange spillere har bemærket ligheden mellem det grafiske design af dette spil med herlige GTA. Nok flatterende sammenligning, er det ikke?

Dette er den traditionelle online spil, men fordi du, og du kan allerede gætte på, at i StreetCrime registreringsprocessen vil være påkrævet. Projektet har tilpasset til engelsk-talende brugere interface, fordi enhver spiller kan ikke kun beskæftige sig med princippet om udfyldelse af formularer, men også let at forstå de grundlæggende principper i spillet.

Ved at klikke på "Play Now. Free Tilmeld ", kan du starte registreringsprocessen.

Læs omhyggeligt hele hint system og udfylde formularfelterne i den rækkefølge, så du kan begynde at spille StreetCrime.

Også kan alle starte spillet, der anvendes til at give deres data i sociale netværk Facebook eller Twitter.

Efter indtastning det projekt, du har på kontoen vises fem tusinde dollars, som på det bedste scenario, du har nok til et par dage. Så før du bliver i første omgang opgave - at finde den mest hensigtsmæssige måde at tjene penge. Da den moderne verden, hvor mere der adskilles mafia for hårdt, så bliver du nødt til at tjene i overensstemmelse hermed. Hvad kan du gøre? Rob, stjæle biler, beskæftiger sig med indkøb, der sælger narkotika eller endda dræbe. Spil spillet StreetCrime kan dynamisk. Dette er et spil fuld af farer og eventyr. Alt dette spændte situation vil hjælpe dig med at glemme alt om de virkelige problemer med at afspille, kan du virkelig slippe ud og lad dig slappe af.

Gør dig penge, du kan investere i køb af fast ejendom, biler, underholdning, sikkerhed og andre udskejelser. Jo rigere du bliver, jo flere chancer har du vil træde i stedet for The Godfather. Men vær forsigtig, fordi selv godfather vel kan sættes bag tremmer. Pas på din beskyttelse og tænke over at åbne sit eget advokatfirma. Og det mest interessante ting at spille StreetCrime gratis.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags