Street Legal

Alternative navne: Street Legal

Street Legal - et computerspil i genren bil simulator. Development Company, Invictus Games, stirrede alle deres bestræbelser på at skabe ikke bare et bilspil, og indbegrebet af den ønskede maskine som din egen. Dette er det vigtigste element i dette spil. Spil Street Legal version af den første spilserie Street Legal, frigivet til fans i 2002.

Som i ethvert computerspil omgang nødt til at hente. Hent Street Legal Du kan besøge stedet og har et særligt program på din computer. Først nu begynder at foreslå at du læser gennem revisionen af ​​spillet Street Legal Street Legal og se videoer og screenshots. Hvad ville være mere vidende om historien og features i spillet.

Kun i dette spil kan du føle dig en reel mekaniker. Klart, at der har været en fordel afspiller med viden i opbygningen af ​​bilen. Men det er ikke et problem, fordi det er her, at du vil lære ikke kun en masse interessante, men måske hele indre verden af ​​maskiner. Af den måde, ikke kun internt, men også eksternt verden af ​​maskiner.

Din karakter her begynder sin eksistens med den almindelige borger, ikke engang at have en bil. Fordi det er længere du går til forhandleren og får en bil. Du starter spillet med tilstedeværelsen af ​​dig omkring 20 tusind dollars.

Det primære mål med spillet som en ond cirkel. Du gennemfører din bil - ændre de interne dele samt eksterne (tyuninguete). Hvad mener du kun udskifte du beslutter dig. Deltager derefter i kapløbet om penge og få en præmie penge i overensstemmelse hermed. Og så cirklen lukker som tjente penge du bruger på din bil.

Det er klart, at det spil, du starter med det oprindelige niveau. Det vil sige, er alle dine bestræbelser på at nå de højeste niveauer i fremtiden slutningen af ​​spillet i titlen på lederen.

I spil Street Legal biler er i overensstemmelse med modeller af faktiske auto centre. Dette gør spillet meget mere interessant, fordi du vil vide bilmærker.

Arbejde med færdige maskine er i to etaper:

• Speedway;

• By veje.

Speedway - det er det første sted, hvor du vil forsøge din bil. Lige strækning af vejen, hvor du ikke gjorde ondt.

Urban veje - vejstrækninger, der er løb. De er for det meste om natten, når vejene er tomme. Men i løbet af dagen som muligt, men kompliceret af tilstedeværelsen af ​​en overflod af byernes maskiner. Også, dag og nat, kan du stoppe af politiet. Og du enten bøde for overtrædelse af hastighed, enten uopløselig ændring af køretøjet.

Men ikke søger at erhverve stejle Models. Muligt ved tilstedeværelsen af ​​en simpel model, men som er modificeret til at vinde spillet.

Grafikken i spillet Street Legal har en normal kvaliteten af ​​spillet. Den musikalske ledsagelse er præsenteret i form af succesfulde at bevare stemningen i spillet.

Spil Street Lega venter på nye maskiner kendere. Skynd Street Lega spil download, så hurtigt. Og glem ikke at ringe til venner, at gøre spillet mere spændende. Har et godt humør og gameplay!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags