Stronghold Kingdoms

Alternative navne: Stronghold Kingdoms

Og Stronghold Kingdoms gras - Spil Company Firefly Studios - Udviklerens berømte line spil Stronghold . Efter at have tilbragt en enorm mængde arbejde, har udviklerne skabt en virkelig umagen værd spil, som vil blive evalueret, som elskere af tidligere versioner, og kun elskere af gode multiplayer spil.

Og grata i online spil Stronghold Kingdoms kan, hvis din computer opfylder kravene. Og gras Stronghold Kingdoms Online har sådanne krav

- Operativsystem: XP / Vista / Seven

- Processor: 1 GHz eller højere,

- Hukommelse: 512 MB til XP, mindst 1 GB for Vista / Seven

- Video kompatibelt med DirectX 9,

- 150 MB ledig plads på harddisk;

- Tilslutning til internettet.

Det næste nødvendige skridt er registrering i spillet Stronghold Kingdoms , som er lavet så enkel og forståelig, således at kun tager et par minutter. P egistratsiya Stronghold Kingdoms indebærer følgende data for input i særlig formular på hjemmesiden af ​​spillet:

- E-mail-adresse,

- Password.

Stronghold Kingdoms Online tilmelding finish downloade og installere spil-klienten. Efter installationen kan du gå direkte til spillet.

Stronghold Kingdoms online spil , der tog en masse fra sine forgængere, men der er væsentligt ændrede dele. For det første har de ændringer, der er berørt handel sfære spil, som nu er meget mere realistisk. Således i forskellige transaktioner, er resultatet ikke synlige med det samme, men efter nogen tid, da dens gennemførelse. Handel og dele ressourcer kan nu kun med hovedstæder. Forbliver en økonomisk model - der producerer bestemmelser for at plante haver, bygge gårde og andre faciliteter, der uchuvstvuyut i produktionen festmåltider. Efter at fremstille alle bestemmelser, der er gemt i laden, og træ, sten og andre ressourcer ligger i oplag.

I Stronghold Kingdoms spille kan kigge tre kort: en global, kort over landsbyen og slottet kort.

Og grata i spillet Stronghold Kingdoms Online med det globale landkort er nødvendig, når der er behov for at tage nogen søgen eller for at se to tætte bebyggelser, landsbyer, fjendtlige eller allierede enheder.

På kortet over landsbyen kan du se alle deres bygninger, for at se processen med livet i landsbyen.

Kort Slot se på at styrke del, men giver ikke mulighed for at deltage på spilleren i hvad der sker. For eksempel, du ligner en borg forsøger at fange fjendtlige tropper, og om nødvendigt ændre taktik og demeanor forsvarere.

Alle bygninger er bygget anderledes tid - fra minutter til timer. Bemærk forskningsassistance vindue kan øge hastigheden af ​​byggeri, men det kræver erfaring, at spilleren får på et højere niveau, eller investere penge i spillet.

Spillet har seks typer enheder: kapital n s , bønder, spearmen, bueskytter, swordsmen og katapulter. For et tættere samarbejde kan tilslutte sig nogen fraktion. Det maksimale antal af spillere er begrænset til 40 i lauget, og kommunikationen foregår enten via et særligt forum eller ved at bruge den indbyggede i chatten.

Og grata i Stronghold Kingdoms vil være særligt interessant for fans af de tidligere dele af det legendariske spil, men ikke kun dem én spil vil være interessant. Elskere af gode spil vil sætte pris på det nye spil, da vi fik en masse forbedringer og opgraderinger, spillet har nået et nyt niveau. En veltilrettelagt grafik i spillet giver dig mulighed for at nyde de middelalderlige kampe med slående detaljer.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags