Pludselig Attack

Alternative navne: Pludselig Attack

Spil Sudden Attack - er et multiplayer shooter 1st person. Pludselig Attack er et gratis massivt online spil, men også har du en chance for at købe bonusser for rigtige penge.

I Sudden Attack registrering er præsenteret i et fremmed sprog som engelsk. Tilmeld dig på det websted, du kan spille på denne måde:

1. Find den officielle hjemmeside for spillet.

2. På forsiden af ​​hjemmesiden er placeret i en stor cirkel inskription « Play » . Klik det.

Du vil se en boks, hvor det er skrevet, at du ikke har din konto - dens sider på sitet, og du har brug for at registrere. Udfyld felterne der vil blive tilbudt.

3. Indtast din postkasse.

4.. Gentag når din indbakke.

5.. Vælg derefter bruge afkrydsningsfelter at du er enig med alle bruger aftaler og regler på sitet.

6. Tryk derefter på knappen « Opret din konto » .

Fra dette punkt, kan brugeren anser dig selv
Sudden Attack Online.

Spil Pludselig angreb kræver, at din computer er blevet følgende kapaciteter:

Processor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( Hukommelse ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64MB.

Afspil Sudden Attack kan du i 10 spilmodes:

1. Deathmatch. I denne tilstand, er vinderen det hold, der først scorer antallet af point er nødvendige for at dræbe. Hvis der i løbet af denne tid, er ingen af ​​holdene ikke at få den nødvendige mængde af punkter, vinder så en i som i øjeblikket flest point.

2. Destruction. Et hold udsendt en bombe, der skal placeres i det rigtige sted og detonere. Det andet hold har at holde op med at gøre det. I denne tilstand er der to steder for at indstille bombe.

3. Kontrol. To hold skal fange og kontrollere det i en tid, der er angivet på timeren. Vinderen er det hold, der har den længste kontrollerede facilitet eller dræbe fjenden team.

4.. Capture-Flyt. Et hold skal få fat i dine ting og flytte dem til et andet område. Opgaven for det andet hold at stoppe dem. Opgaven for missionen, at en succes, hvis begge poster er blevet flyttet til en anden zone, eller en blev ødelagt, og den anden flyttes.

5.. Særlige arrangementer. I denne tilstand, spillere kan kun bruge en bestemt type våben. Vinderen er det hold der scorer flest point for drabene.

6. Sabotage. To hold nødt til at ødelægge fjendens base og fange neutral bombe.

7. Lam. Et hold skal forsvare sig mod en anden ved hjælp bladede våben. Det hold, der angriber våben - en granat.

8. Headhunting. Denne tilstand ligner den første, men i dette tilfælde er du nødt til at skyde fjenden i hovedet ellers bolde vil ikke blive læst op.

9.. Big hoveder. Denne tilstand er også ligner den første, kun når at dræbe en fjende hans hoved er større og den ene, der skød mindre.

10.. Vampire. I dette tilfælde alle spillere valgt en, og det vil være en vampyr. Hans opgave er at ødelægge de andre spillere, jægere bag ham. Opgaven ligner jægerne, de har brug for at ødelægge vampyr.

I Sudden Attack vil du spille på et splitsekund, som fastsat modes er lavet for enhver smag!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags