Supremacy 1914

Alternative navne: Supremacy 1914

Spil Supremacy 1914 er et gratis browser spil, hvor spillerne bliver lederne af magtfulde nationer i Europa farlig århundredeskiftet. Deres udfordring er at blive den ubestridte leder i high-grade suveræne kontinent gennem diplomati eller blot brute force af hans herlige hær Supremacy 1914 online. Opret magtfulde alliancer, opbygge sin økonomi og forberede landet til krig. Led dine mænd i kamp og blive hersker over Europa Supremacy 1914 online .

Før du spiller Supremacy 1914 sørge for, at din computer opfylder systemkravene såsom: Frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128 MB. Supremacy 1914 registrering ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På hovedsiden vælger "spille gratis"

2. Indtast dit brugernavn,

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Angiv en gyldig e-mail;

5.. Skriv din fødselsdato,

6. vælg "Registrer".

Du vil spille spillet Supremacy i 1914 og udvikle taktikker og strategier til at flytte tropper. Spillere skal være meget forsigtig, da krigen ikke altid kan erklæres, pludselige angreb er temmelig udbredt.

Varigheden af ​​en runde Supremacy 1914 online varierer fra fire til otte uger. Du spiller på et kort, hvor enheder bevæger sig kontinuerligt, som i de fleste browser spil. Spil Supremacy 1914 give dig de 30 lande og intelligente computerstyrede modstandere, en omfattende modernisering af provinsen, handels-ressourcer og diplomati! Enheder i Supremacy 1914 online træk i realtid på den historiske kort.

Spil Supremacy 1914 online ingen lyd, men måske med yderligere downloads spillere kunne downloade nogle musikfiler . Dette vil bidrage til at øge interessen for spillet, når du er i Supremacy 1914 play.

Generelt Supremacy 1914 linje har tre forskellige kategorier af ressourcer, der er nødvendige for overlevelsen af ​​de europæiske folk: fødevarer, byggematerialer og energi. Heldigvis er alle disse ressourcer er til rådighed på europæisk jord. I begyndelsen af ​​din embedstid som guvernør i landet, vil dine ejendele være sammensat af 12 provinser. Hver provins Supremacy 1914 online har fokus på en enkelt ressource, der produceres i store mængder, der skal deles på tværs af landet.

Spil Supremacy 1914 har også fabrikker. Hvis provinsen er blevet opgraderet med fabriksarbejdere, han er i stand til at producere avancerede våbenteknologi afhængigt af opgraderingen anlægget. De tillader anvendelse af mere avancerede strategier og er afgørende for det videre forløb af spillet. Produktionen i spillet Supremacy 1914 afhænger af fabrikken, den nødvendige tid til anlægget for at nå et vist niveau.

Grænseflade Supremacy 1914 online er ikke perfekt, men nogle mangler kan fjernes nok til at have lidt tålmodighed og ønsket om at spille spillet Supremacy 1914.

Alle forløbet af dit spil Supremacy 1914 online estimerede rating point, der bidrager til din helt. Der er en række af rækker du tjener på den måde, og anvendes disse kvaliteter til at skille dig ud fra andre spillere, er et symbol på dine evner og erfaring i spillet Supremacy 1914 [ _3_] online .

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags