Survarium

Alternative navne: Survarium

Spil Survarium - fri multiplayer first-person shooter, der bringer brugerne ind i det ukendte fremtid. Du befinder dig i en forvirret tid modnet i verden efter den miljøkatastrofe. Grundene til sin ukendt. Men resultaterne er der. Uregelmæssigheder opstår der ikke ved, hvad der sker omkring dyr desperat angribe industrielle komplekser og andre objekter opfører sig som gale og fjerkræ planter fortilfælde spire gennem tykkelsen af ​​asfalt og beton. By omgivet af en tæt ring af uigennemtrængelige skove, som også forsøger at komme ind på territoriet af menneskelig beboelse. Mens alle de processer på en utrolig hastighed. Forskere i panik, fordi ingen ved, hvordan man kan stoppe sådan kaos. Man bliver stadig sværere at overleve i den efterfølgende anarki. Hvad forventer du folk, der er faldet i panik, hvis de kan tilpasse sig livet i et nyt miljø - lære alt hvad du kan, begynder at spille Survarium.

Dør åbner ind i et fantastisk univers Survarium registrering. Du skal oprette en konto, og derefter aktivere den ved at klikke på særligt link, der har den relevante skrivelse fra administrationen. Udfyld tilmeldingsskemaet brug for følgende felter: brugernavn, e-mail-adresse (gentage i næste linje), password (med bekræftelse), tidszone fødselsdato, landets navn. Krævede felter er markeret med en stjerne. Men du behøver ikke være doven og for at give fuld information. I en bekræftelse af registreringen skal indtastes i et bestemt felt koden fra billedet. Og endelig obligatorisk enig med reglerne i forummet.

Tillad Survarium spille computerens konfiguration, skal opfylde følgende parametre: operativsystem Windows XP/Vista/7/8, DirectX-kompatibelt lydkort, grafikkort Nvidia GeForce 8800 512 MB og højere versioner af DirectX 10; processor gennemsnitlig effekt, ikke mindre end 2 GB RAM og en internetforbindelse 64 KB \ s og mere. Behov for at styre tastatur og mus.

Når transporteret til en fantasiverden, kunne spille Survarium gratis, men for at lykkes du nødt til at have en vis mængde af viden. Lad os betragte serie af funktioner Vostok Games. Du vil blive givet valget af modes:

1. PVP (holdspil)

2. PVE (fri leg)

3. Co-op (kooperativ spil).

Dybest set gameplayet består af angreb. Du vil udføre forskellige missioner, der kræver passende udstyr. Pas på anstændig rustning, behøver du ikke ønsker at ødelægge jobbet. Hver dag bliver nødt til at ødelægge de irriterende mutanter, samt at behandle konkurrenter hensynsløst at dræbe dem. Alle indbyggerne i universet - eller subsistensløse vagabonder var i fortiden, almindelige borgere af planeten, eller desperate røvere, der besluttede, at de ikke havde noget at tabe, eller forvirrede repræsentanter engang magtfulde hære efterladt alene med en oprørsk natur. Og de er alle på udkig efter ly i den nye cutthroat verden. Spillere finde deres egen slags, og er grupperet i fællesskab søge ly for sig selv. Oprettet hele lejren. At føle sig godt tilpas i hans lejr, vil du bruge forskellige ressourcer. Vil producere ikke kun artefakter, men også mad, vand, medicin, samt strømpe benzin. Fuldført opgave øger troværdigheden. Derudover, så du tjener penge.

At være i stand til at overleve i Survarium online , du har brug for en passende kamptræning, korrekt valgt strategi, evnen til at anvende til tiden, korrekt og vigtigst af alt, tilgængelige lægemidler. Forøg dine chancer for færdigheder og skjult handling. Der er en sele, der er i stand til at gøre dig usynlig for fjenden. Men først er det nødvendigt at lære at bruge.

Spil Survarium giver brugeren mulighed for at prøve på roller som Scout, Archer, Hunter artefakter, Stalker, The Punisher, Bruiser. Vælg, hvad de fleste gerne møde og gå til en mindeværdig oplevelse. Under gameplay utrætteligt Suck helten, øge dens ydeevne. De vigtigste parametre er: sundhed, vægt, energi, maskering, beskyttelse, isolering, ilt.

Er du i stand til at tilpasse sig ekstreme forhold og blive en helt i moderne tid? Det afhænger af din udholdenhed og karakterstyrke! Prøv det! Og du kan altid fører dame held!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags