Sværd & potions 2

Alternative navne: Sværd & potions 2

Spil Swords & Potions 2 [_2_ ] er en forlængelse af sin prisbelønnede forgænger. Dette projekt kan også prale af smukke grafik og fantastisk gameplay. Dette spil - det er nødvendigt at gå en kold vinter aften. Lige hvad du ledte efter, er det ikke? Du har ikke tid til at kede sig, fordi nu er du hele tiden er nødt til at overvåge situationen i hans butik.

Ja, præcis, Swords & Potions 2 [_1_ ] Online hjælpe dig med at blive ejer af en lille butik. Deres vigtigste opgave, som du bliver nødt til konstant at stræbe efter at udføre hele spillet - for at genopbygge sit produktsortiment med nye produkter, sælge flere produkter til kunderne for at kunne få adgang til de nye hemmelige opskrifter. Nå, selvfølgelig, er du nødt til at gøre din butik fordele, du. Udstyre og forbedre sin forretning, sende rejsende til at udføre nye opgaver og quests, at de kan hæve deres niveau, hvilket giver dig mulighed for at øge prisen på varer, der sælges i butikken.

Dette spil - et typisk online-projekt, så som allerede er blevet en tradition i Swords & Potions [ _2_] 2 registreret bliver nødt til at starte gameplay. Du bør ikke forveksle det faktum, at nu er i forvaltningen af ​​spillet er der ingen ord på russisk. I sidste ende, projektets udformning er så enkel og billig, at der ikke vil være vanskeligt at beskæftige sig med de grundlæggende funktioner og beskæftige sig med, hvordan man korrekt udfylde tilmeldingsblanketten.

1. Til registreringsprocessen kunne begynde, skal du udfylde formularen til venstre på hovedskærmen af ​​projektet.

2. Udfyld alle felter i rækkefølge, vedhængende tips og råd system. Når alt er udfyldt, skal du klikke på linket " Sign op til spille nu », så du kan starte på Swords & Potions 2 spille .

Udkast alle købere, der vil besøge din butik, opdeles i flere klasser efter deres behov. Forbered dig på at være, at der vil være mange kunder, og alle deres krav skal være opfyldt. Ligesom enhver butik kunder, vil de bede dig om at forhandle og bringe prisen ned - det er virkelig, hvor du vil være i stand til at praktisere deres samarbejdsevner.

Play spil Swords & Potions 2 er også interessant, fordi nu vil du være i stand til at ansætte arbejdstagere. Dette vil hjælpe dig bedre at kunne betjene kunder, og bidrage til udviklingen af ​​byen. Nå, selvfølgelig, kan du føle den virkelige boss. Lyder fristende!

Du kan køre følgende guiden:

1. Enchantress, som er velkendte mørke kunst.

2. Blacksmith.

3. Bowyer.

4.. Juvelér.

Som i livet, i spillet, skal du følge nogle grundlæggende regler. For eksempel, hvis køber kræver det umulige, er det bedre at svare ham en fiasko. Aldrig bo der og udvikle sig.

Dette spil vil hjælpe dig med at udvikle ledere har de færdigheder, og vigtigst gøre det Swords & Potions 2 gratis !

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags