Tanks Online

Alternative navne: Tanki online, Tanki, tanke, online tankene online 2.

Tanki Online - den mest populære browser-dimensionelle fighter. Tanki Online spil kombinerer elementer af klassisk "Tanchiki" æra Dendy, underholdning og dynamik moderne 3D-action film. Online spil Tanks Online kræve ingen særlige krav til computeren og køre på enhver computer med internetadgang.

Minimum Systemkrav:

 • Processor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Hukommelse: 128 MB
 • Grafisk hukommelse: 128 MB

Anbefalet:

 • Processor 2 GHz
 • Hukommelse: 1 GB
 • Grafisk hukommelse: 128 MB


Tanki online 2. 0 spil, som du kan prøve at spille, før registrering og selve registreringen i spillet Tanki Online hurtigt og forvirrende .

Tilmeld Tanki Online som følger:

 • Behov for at indtaste det navn, som du spiller
 • Vælg en adgangskode og password celle Replay
 • Tryk på knappen for at fortsætte, og dermed bekræfter du, at du har læst regler og betingelser for spillet, og er enig med dem

Spillet Tanki Online registreringen helt gratis! Først skal du spille i tanke som en rookie, men så din placering vil stige på grund af visse resultater: ødelægge fjendtlige kampvogne, fange fjendens flag, behandling og andre allierede Tanki Online spil, som er baseret på et system af militære rækker. Militære rækker modtage for point, jo højere rang, jo mere magtfuld tank. Play Tanki online stiger i graderne, du kan forbedre kroppens af tanken, købe yderligere værktøjer for deres krigsmaskine. Så begynde at spille spillet Tanki Online simple rekruttere, du kan stige til rang af marskal.

Spille spillet online Tanks Online Du er nødt til at leve spillere, hvilket gør det mere spændende. Du har mulighed for at konkurrere, samt at samarbejde med andre aktører og slaget testet sig på princippet om "hver mand for sig selv" i tilstanden Deathmatch, eller du kan deltage i et team i Team Deathmatch, og kæmpe for flaget i Capture det Flag.

Mens du spiller Tanki Du kan samle "bonus", der falder fra himlen:

 • Krystaller
 • Acceleration
 • Kit
 • Dual energi
 • Dobbelt beskyttelse

Krystaller - dette spil valuta, der kan vindes i kamp, ​​købe eller modtage som en gave til at abonnere på spillet mine venner. Acceleration giver dig mulighed for hurtigt at navigere gennem webstedet og for at undgå strejker. Førstehjælp kit vil hjælpe med at helbrede tanken. Dual energi vil gøre din pistol mere kraftfuld, og den dobbelte beskyttelse vil gøre din tank stærkere.

For krystaller kan du købe i din garage forskellige forbedringer til tanken (høj Calligonum, krop, arme, maling tank, osv.

Spillet er tilgængeligt sådanne våben

Smokey - udstedes til alle nye rekrutter spil betegnes som de bedste duellere kampe.

Flamethrower - til at angribe på nært hold, det perfekte våben til masseødelæggelse på nært hold, på lang afstand er det simpelthen ubrugelig

Twins - god til medium range våben do60 meter. Har en skudhastighed og evnen til at nedskyde fjendtlige syn.

Rail - det mest populære våben på lang afstand, som har høj skade og evne til at trænge slag kan banke ned synet af en bevægende tank.

Isis - Det er et farligt nærkampsvåben til 15 meter, som bruger livet, når du angriber en modstander for hans helbredelse.

Thunder - våben til at bekæmpe på tæt til medium rækkevidde. Har en høj skudhastighed, anstændige skader og også kan angribe flere modstandere. nederlag.

Frys - våben egnet til kort rækkevidde på op til 20 meter. Dette er en avanceret flammekaster har den virkning for frost.

Ricochet - våben til bekæmpelse på alle afstande op til 80 meter. Har et højt tempo og effekten af ​​"bounce".

Tanks Online Game interessant lang række steder fra det åbne landskab til de komplekse områder med forskellige elevatorer, hegn mv I spillet er der en tabel med overskriften "Liste over kampe", hvor du kan se navnet på den kamp, ​​antallet af deltagere, type placering. Og også i boksen til højre kan du se yderligere oplysninger om kampen. Det er vigtigt at spille spillet online Tanki online Indføre overholde visse taktikker, for at vise list og opfindsomhed til at opfinde forskellige fælder for modstanderne. Spil Tanki Online er meget interessant og spændende, som spillet giver i løbet af kampen for at chatte med andre medlemmer af kampen og få nye venner.

Hvis Tanki Online spille konsekvent, kan vi hurtigere få høj rang og blive en leder blandt de andre spillere. Så får i kampen!

Online Tanks - det er det spil, som du aldrig keder sig og vil kæmpe dag og nat!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags