Tanks Ground War

Alternative navne: Tanks Ground War

Spil Tanks Ground War - gratis multiplayer browser baseret strategi krig tema, de begivenheder, der udfolder sig i et realistisk tredimensional spilverden. Projektudvikler - Kinesisk selskab Changyou forlaget handlinger - Mail. ru Group. Produktet er baseret på en moderne motor Unity, det lyder temmelig lovende. Du bliver transporteret til slagmarkerne, og forvaltningen af ​​de forskellige modeller af kampvogne, vil deltage i aktive fjendtligheder. Det er fyldt med dynamisk konkurrence mellem spillerne bliver nødt til at smage både nybegyndere og dem, der har prøvet det virtuelle rum udenfor. For at vinde et mesterskab i vanvid, kan du bruge den magtfulde krigsmaskiner og et arsenal af våben af ​​alle slags. Det er rart, at alt udstyr virkelig genskabt detaljer og behovet for at forbedre kampvogne, der vil være til din rådighed, hvilket gør gameplayet endnu mere spændende. Når du ser på slagmarken, vil ikke bare mindlessly skyde en kanon, og til at tænke gennem hvert trin, udførte en vanskelig manøvrer og vælge den mest effektive taktik. Den sociale interaktion giver Ground War: Tanke online særlige charme. Efter alt, arbejde sammen med andre mennesker til at nå deres mål - er en kunst, og du kan lære dette lige her og nu, om de virtuelle rum Tanks mail ru. Deltag - og alle dine fritid vil være fyldt med spænding!

Nødt til at hente en massiv spil klient er fraværende. Døren åbnes til den fantastiske verden Ground War: Tanke registrering. Projektet er indlæst i Friendster, Facebook, i Facebook og Twitter . Hvis du ikke har en konto hos en af ​​disse sociale netværk, er det nemt at lave. Registreringen indebærer indførelsen af ​​kritiske oplysninger, såsom brugernavn, email-adresse og adgangskode. Gør det kun en gang, for derefter igen og igen for at nyde dine foretrukne tidsfordriv.

Ground War: Tanke kan spille nogen. Den vigtigste ting, at computeren skal opfylde sådanne minimum systemkrav: Operativsystem Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 eller samme linux , mac processor Pentium 4. støtter SSE 2, 200 MB ledig plads på harddisken og 512 MB RAM. Efter eksamen fra PTA skabere lover at annoncere mere detaljeret liste over systemkrav. Men frygten for, at de vil være for høj, ikke det værd.

Faktisk spillet Ground War: Tanke er et længe kendt rival World of Tanks. Mellem disse spil har en masse til fælles. Og dog, at projektet ikke kan kaldes hjernedød plagiat, fordi den deler mange funktioner, der kan interessere offentligheden en Internet lunefuld. Fyldt med hård beholder kamp handling ikke tillader brugerne at gå glip af et minut! Glæd dig til vandreture adrenalin PvP-kampe, samt mange spændende PvE-missioner (tilføj efter PTA). I masse kampe kan deltage samtidigt omkring 30 spillere. Det er værd at nævne, at udviklerne lover at snart give mulighed for at skabe hele klaner.

Play Ground War: Tanke, du vil, kørelys, tunge, middeltunge kampvogne, samt det socialistiske parti og ACS. Over tid, vil din ordre blive en hel flåde af kampkøretøjer. For at bruge dem effektivt skal du ikke kun kender fra A til Z Entreprenørmaskiner (våben, tårn, kabinet, chassis, motor, radio, etc.), men også være i stand til at pumpe de vigtigste parametre, herunder styrke, Armor Corps, bæreevne, motoreffekt maksimal hastighed, projektil skader, nøjagtighed, rækkevidde ydeevne og radio osv. etc. Bedre utrætteligt sovjetiske kampvogne og vinde i endeløse blodige kampe, kan føles som en rigtig helt i den Store Fædrelandskrig!

Tanks Ground War - det er en mulighed for at opleve de storslåede historiske begivenheder, for at opleve de følelser, der var så velkendt for vore forfædre. Jamen, hvor er du, modige hjerter? Gå ikke glip af chancen for at lysne op fritid besættelse så interessant!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags