Tanks Heroes

Alternative navne: Tanks Heroes

Tanks Heroes online - strategisk multiplayer spil i episk stil fri model. Du bliver transporteret til de omtumlede dage af Anden Verdenskrig, og vil være i stand til at styre apparater på det tidspunkt. Med sine smukke grafik i høj kvalitet, du kontrollerede tanke ligner rigtige. Ganske ofte slazhivaetsya indtryk, at alt, hvad der sker, er virkelig ægte. Kastet ind i spillet atmosfæren, vil du deltage i aktiv kamp, ​​holde mættet livet, konstant føler at faren er et eller andet sted i nærheden. Desperat ødelægge fjendtlige kampvogne, samt deres omgivelser! Må ikke tillade nogen at skjule fra dig, så lad dem skælve i frygt forhadte rivaler!

Udviklerne af projektet er Wolf Spil . Jeg må indrømme, at medarbejderne gjorde deres bedste. Den idé, men ikke besidder nyhed, men skaberne var i stand til at gøre det, så historien viste sig ikke overskud, men tværtimod, spændende og spændende. Spil Tanks Heroes installeret på en moderne motor Unity 3 d . Og det er en anden plus. Efter Tanks Heroes kan spille næsten enhver computer, uanset hvilket operativsystem der er installeret på den. Et produkt linje er lagt i browseren. Derfor unødvendige problemer udelukket. Lave systemkrav, dynamiske begivenheder, mætning af gameplay og evnen til at styre jern swingers - det er hvad de fleste tiltrukket mange brugere.

Simpel registrering i spillet Tanks Heroes vil tage dig til den vidunderlige verden. Efter at have indtastet alle de krævede oplysninger i de relevante felter i tilmeldingsskemaet (login, password, e-mail-adresse), kan du straks begynde spændende gameplay. Også, hvis du passerer Tanks Heroes registrering, tilbagevenden til de indviede kan engagere helst, samtidig med at de tidligere resultater.

For at komme hurtigt i gang, lære spillet interface. Den består af følgende afsnit: hangar (parkeringsplads til tanke), butik (sted at købe tanke), profil (Info niveau foretaget kampe, sejre, tanke ødelagt, lemlæstet, maksimum point for kampen, mens i kamp dødsfald) optioner (lyd, skærmopløsning, musik, grafik kvalitet).

Play spil Tanks Heroes er tilgængelig i tre tilstande. Vælg en af ​​disse tilstande som Deathmatch, Capture the Flag og erobringen af ​​basen. Af den måde, så prøv at vende alle ingen forbyder. Kæmp med fjendtlige kampvogne overalt og altid. På hvilket sted ville du tilfældigvis være fred udelukket! Hot begivenheder forekommer i sådanne steder:

- Location "Mountain Lake": fra den ene side - den skov, med en anden - bakkerne, i midten - forliget. Kampe er for det meste i landsbyen.

- Location "Lighthouse": Der er visse typer af læ landsbyhuse, krat, terræn folder og dybest set nødt til at vente, indtil modstanderen vil poppe ud på kuperet område, som er opdelt placering.

Play Tanks Heroes Du skal bruge 24 tanks, som er opdelt i to linjer, der er grundlæggende. Nogle modeller hører til Sovjetunionen, Tyskland og andre. Men der er kampvogne preium klasse af meget magtfulde lande, nemlig USA og Frankrig. Alle tanke, der er i din besiddelse, kræver pumpning. Også at være konstant bekymre sig om våben. Så, som du sidder ved roret udsigten til sådanne modeller som BT-2, T-28, PzKpfw II PzKpfw IV? Cool, er det ikke? Tja, hvis du vil have mere, er du velkommen vlazhivat reel.

Husk, at hver tank har følgende parametre: Styrken af ​​tanken, tårn, motor, hastighed tårn, pistol, Chassis og Price. I øvrigt, jo længere du spiller, jo mere magtfuld bliver det din tank. Tanke kan forbedre ved hjælp af midler, der tjener under gameplay. Hver sejr bringer sin belønning i form af guld og sølv. Du tilbringer spillet valuta efter eget skøn.

Gå ikke glip af et eneste minut for at gøre! Deltag i sjov og nyde gaming community vanedannende arkade! Spillet vil give mange mindeværdige øjeblikke! Gør dig klar til en hvirvelvind af skiftende ene efter den anden arrangementer! Har et godt humør!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags