Tanoth

Alternative navne: Tanoth

Tanoth Online - gratis browser multiplayer online fantasy spil. Det ser ud til, at på grund af det samlede træk denne stil af en enorm masse af mennesker online spil Tanoth vil være en anden samling af stereotyper og komme op med noget originalt, er ikke længere mulig. Men udviklerne forsøger at metodisk afskrække os af dette.

Deltag i spillet Tanoth tage et par minutter. Du skal indtaste dit kontonavn, e-mail-adresse, og du er klar til at spille! Tilmeld Tanoth og sin enkelhed - er et andet plus i statskassen af ​​behagelige indtryk om projektet.

Ja, måske dem af jer, der tilbringer tid nok til fantasy browser-baserede spil kan bemærkes i udformningen af ​​spillet nogle ligheder med sine "kolleger" på genren, men alt dette - meget overfladisk. Citronskal der holder Tanoth online spil - dets gameplay. Og da han prale af sin egenart.

Og disse spil er begyndt at trække alle der keder linearitet smukke grafik.

Interface, der præsenterer os Tanoth online spil, snarere barsk og enkel. Intet overflødigt i Tanoth, spille det enkle og naturlige vision - det var tilsyneladende den vigtigste credo af sine designere. Men jagten på historier, og en bred vifte af opgaver, har spiludviklere ikke stinted. Her bare en masse missioner, hver mere interessant tidligere. Jamen, hvor undvære en smule fordringsfuldhed iboende i alle fantasy-spil og en god portion sund humor?

Spillet vil tiltrække forskellige kategorier af spillere. Kærlighed pokorpet om komplekse opgaver, akkumulere erfaring og rigdom? Så kan du her! Hvis du foretrækker stien af ​​magt og dit motto - "Winner takes all", det er til dig designet kampsystem, hvor du kan få, hvis du vinder en stærk våben, rustninger og andre dyre behagelige lækkerier af livet ridder. Men det er kun, hvis du vinder. Loser også mister stort set alt, hvad han har.

For at spille spillet online Tanoth få mest muligt ud af processen, kan du få de bedste slæde dyr: heste, drager eller endda djævelsk hest. Disse assistenter vil hjælpe dig med at rejse langt, hvilket reducerer tid til at vandre. Stor fordel - med de bedste mount, er rejsetiden reduceret næsten det halve. Tid til at lagerføre rubiner!

I øvrigt, jeg spekulerer på, hvad disse samme rubiner er kan købes tanoti spil valuta for rigtige penge. Denne mulighed er for de spillere, der ikke er klar til at tilbringe en masse tid i spillet, men ønsker at få processen med rejse på tværs af vidder tanoti maksimal nydelse.

Generelt er spillet gør godt, alt i det har en vægt gameplay tilstrækkelig tid og forberedelse af processen en hel masse sjov. Dette gør at spille spillet online Tanoth timevis.

Dragons, smukke damer, ildevarslende forladte slotte, intriger og koldblodede fjender - alt dette finder hver eventyrer i en utrolig fantasiverden spil Tanoth!

Og du stadig på udkig efter, hvor kom flygte fra kedsomhed og monotoni af hans liv? Tilmeld dig og begynde at spille Tanoth - bevise, at du er værdig til at blive den mest berømte ridder af riget!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags