Secret By

Alternative navne: Secret By

Ghost Town Online - indenlandsk Browser MMORPG, som udviklede en fantastisk begivenhed. Projekt af Gaijin Entertainment - er et multiplayer rollespil, oprettet efter serie af populære bøger Vadim Panov. Grand åbning til brugere verden er fyldt med spændende eventyr, spændende PvP og PvE kampe forfærder rejse, originale quests og andre behagelige overraskelser. Actionspil udviklet i Moskva. Det er her, at der er en hemmelig by, hvor konfrontere hinanden Great Houses. I denne by var dem, der engang regerede verden. Ikke overraskende, at begær efter magt og fører dem til den nye placering. Indbyggere fabelagtige lander en tendens til at besejre deres modstandere og bevise over for samfundet, der fortjener at være herskere. Dog er ikke alle bestemt, dog blodige sammenstød ingen ende kant. Begyndte at spille Secret City, er du nødt til at kæmpe for deres overlevelse og konstant bekymre sig om deres udvikling. Efter alt, er det kun de stærke karakterer nyde ægte myndighed. Go for it! Alt er i dine hænder!

Du skal hente Secret City for at få mulighed for til enhver tid at fordybe sig i den foretrukne underholdning. Dette vil være muligt efter oprette din konto. Secret By registrering - er i virkeligheden, oprettelsen af ​​en unik karakter. Når du vælger den identitet til nogle huse, den ønskede etage, specialisering. I tillæg til denne formular bør være fyldt med sådanne områder: e-mail adresse, navn, password, gentag adgangskoden. Ved at trykke på "Play" er bekræftet overholdelse af reglerne i spillet. Nu kan du deltage i kampen om overherredømmet på en mystisk univers, forudsat at der er en internetforbindelse og en standard browser. Computer passer gennemsnitlig konfiguration, fordi systemkravene helt høj.

Inden du foretager et valg, er det nødvendigt at stifte bekendtskab med indbyggerne i det virtuelle rum. Dette Nav, Chud, mennesker og Pers. Du kan spille Mystery City som en del af enhver form for automat.

- Nava ("kritoviki"), er i stand til at strejke to gange den kraft. Deres hersker Prince uddannet underordnede til orden. I denne henseende Nava omhyggelig nok. Af den måde, er deres liv meget værdsat. Dræb Nawa ingen kan slippe af sted med.

- Chudy ("tanks") - dette er den sande riddere. Det er tydeligt af det tøj, opførsel, karakter. Deres leder er valgt fra den højere liv tryllekunstnere Order. Han henviste til Grand Master.

- Mennesker ("uvorotchiki") - uvorotlivye væsener, som er meget vanskeligt at komme til skade. De matriarkat hersker. Mænd er mere fjernet fra politiske spørgsmål.

- Chela ("generalister"), kan indgå nogen racemæssig klan. Dette Green House vasaller købe energi Well Rains. Muligheder disse menneskelige magikere kan misunde.

Bemærk, at uanset hvem du er, nødt til at udvikle de samme egenskaber, som er udstyret med alle de store huse. Spil spillet Secret By har, pumpning sundhed, styrke, Anger, Smidighed, Fortitude, ekspertise. Der er også en gratis Honor Points og Point. Opsummering af resultaterne af alle de egenskaber, du ser, hvad sted i anvendelsen af ​​rating. De højere tal - jo tættere du er på toppen!

Så du kan købe alt hvad du behøver, er der en butik. Secret City spillet byder på et bredt udvalg af forskellige ting. For eksempel, forbrugsvarer, ting til udstyr, våben, smykker og gaver. Særskilt kategori af fødevarer er nødvendig for at opretholde vitalitet og tabt sundhed.

Som kampene i spillet får en solid plads, giver systemet flere typer af PvP kampe. Denne duel, gruppe, kaotiske kampe og kampen klub. Deltag i kampen, du kan ikke kun med andre spillere. Du bliver nødt til at jage monstre, der ikke er mindre farlige modstandere. Men historien om spillet indeholder ikke kun den blodige opgør. Opgaver forskellige emner, du vil ikke være kede for et øjeblik!

Det er værd at nævne, at for at lette bevægelse i spillet er der et detaljeret kort. Husk, at accelerere bevægelsen fra ét sted til et andet, anbefaler Secret By Online spil ved hjælp gaver fra samme butik. Indehavere af premium konti har samme mulighed, plus nogle andre fordele.

Skynd dig at fordybe sig i en verden af ​​utrolige begivenheder! Vær sikker på at vinde dig spillet fra første minut! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags